Dovedite ga do ludila

Muška ge tačka: Ovo je put do njegovog najjačeg orgazma

I oni imaju mesto usijanja, koje im garantuje vatromet u krevetu i erupciju strasti
Ljubav
19:40h
Muška ge tačka: Ovo je put do njegovog najjačeg orgazma
Foto: Shutterstock

Proizvođači igračaka za odrasle izradili su poseban vibrator namenjen stimulisanju muške G točke. Ako još niste znali koja je to tajno mesto vrhunskog zadovoljstva, reč je o prostati. U pitanju je žlezda koja se nalazi oko pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala.

Iako je njen osnovni zadatak proizvodnja semene tečnosti i lučenje iste u mokraćnu cev, prostata je veoma važna za erekciju i ejakulaciju, a ujedno je i najbolji način da muškarac dođe do nezaboravnog vrhunca.

Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživeli, a ovi dodiri su dobri i za zdravlje prostate.

Kako do orgazma iz snova?Prostatu možete stimulirati na dva načina: laganom masažom perineuma, zone između testisa i anusa ili kroz anus. Ali, bez velike količine poverenja i pozitivne atmosfere do igrica te vrste jednostavno neće doći. Kako bi vam partner dozvolio stimuliranje prostate na taj način, morate se najpre pobrinuti da oboje budete dovoljno opušteni i stvarno željni nove avanture.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs