Neverovatno

Ko se igra vatrom, opeče se: Žig ženske osvete koji preljubnik nikad neće moći da skine!

Pošto je preterala sa kaznom za preljubu, devojka je na kraju dobila tužbu i 9 meseci zatvora

Ljubav
16:13h Autor:
Ko se igra vatrom, opeče se: Žig ženske osvete koji preljubnik nikad neće moći da skine!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pegla za kosu je najpopularniji dodatak za stilizovanje kose,ali, muškarci, vodite računa! U rukama ljute, izdane žene, presa može da se pretvori u najjače oružje osvete, prenosi Elite Daily.

U prilog ovoj tvrdnji govori i slučaj 22-godišnjeg momka iz Australije, Bronvina Džoj Parkera, koji se nije baš lepo ponašao prema dugogodišnjoj devojci.

Naime, devojka je dugo sumnjala da je Bronvin vara i na kraju se uverila da su njene sumnje opravdane. Nažalost, u vreme kada je on stigao kući, ljuta devojka se doterivala i peglala kosu.

Kada ga je napala i rekla pta je otkrila, Bronvin je sve priznao, ali je želeo da zadrži dugogodišnju devojku i rekao joj je da pristaje na sve njene uslove i kazne.

Kazna koju je prevarena dama smislila je, blago rečeno, inovativna. Naime, ona je kao uslov da ostanu zajedno zahtevala da Bronvin dozvoli da mu ona ispeče penis presom za kosu!

Isterao je iz kuće, i doveo ljubavnicu: Sjajna reakcija bivše žene!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Siroti mladić nije ni slutio da se pegla za ispravljanje kose zagreva do usijanja, niti da može da bude tako opasna. Verovao je da će mu ostati blaga opekotina, poput one od sunca. Ali, kada je devojka "uhvatila" penis "u klopku", za tren oka su se pojavile opekotine trećeg stepena.

Na kraju su ipak raskinuli, Bronvin se uzalud žrtvovao, a zbog drakonske kazne, osvetoljubiva devojka je osuđena na 9 meseci zatvora.

Sudija kojem je dodeljen slučaj upozorio je da je ovo odličan primer kako treba dobro razmisliti pre nego što sa nekim otpočnete vezu, ali i da pazite kako se ponašate prema toj osobi.

"Tužilac će imati ožiljak na penisu celog života, kao i brojne posledice, od normalnih funkcija genitalija do psihičkih problema", zaključio je sudija.

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs