Zavideli im na glamuru i slavi, one sve ostavile zbog običnih muškaraca: Prva se udala u močvari, druga našla seljaka

Dok obične devojke sanjaju o Holivudu i glamuru, slavi i poznatim zavodnicima, one su bile spremne sve to da ostave zbog života u ilegali sa svojim izabranicima

Ljubav
Zavideli im na glamuru i slavi, one sve ostavile zbog običnih muškaraca: Prva se udala u močvari, druga našla seljaka
Foto: Diggzy/Shutterstock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Bela Hadid u ljubavi je sa Adanom Banuelosom, odlikovanim konjanikom meksičko-američkog porekla već godinu dana, još od jeseni 2023. godine, nakon što se rastala od umetničkog direktora Marka Kalmana.

Dok se pevačica Lana Del Rej nedavno udala za Džeremija Dufrena koji je kapetan čamca, on vodi turiste kroz močvare, nudeći intimno iskustvo sa lokalnim divljim životinjama, uključujući aligatore, čaplje i preko 300 vrsta ptica.

Prema tome rekli bismo da vlada novi trend u Holivudu i da se devojke vraćaju pravim muškarcima, te više nisu zainteresovane za manekenčiće, filmske zvezde ili repere.

Lana Del Rej
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela je čaj napravila i pauzu od manekenstva, a sada živi u Teksasu sa Banuelosom, koga je nazvala svojim „partnerom“ i „neverovatnim starijim biznismenom“ u intervjuu za Allure u aprilu 2024.

Hadid, koja je celog života jahala konje, imala je Banuelosovu punu podršku, pa je početkom februara 2024. proslavila je kvalifikacije za šampionat sa njenim konjem, Metalik Titom, u video snimku objavljenom na Instagramu.

Pored snimka takmičenja, Banuelos je potpisao objavu: „Čestitamo Belli i #MetallicTito na njihovom prvom velikom finalu turnira i na njihovom prvom zajedničkom događaju! #DreamTeam.”

S druge strane pevačica Lana Del Rej udala se za Dufrena 26. septembra 2024. godine, nakon što je tri dana ranije dobila dozvolu za brak.

"Džeremi je jedan i jedini. I neverovatan. I veoma smo srećni", napisala je Del Rej na Instagramu nakon ceremonije zaljubljenog para u Luizijani u javnom zalivu gde kapetan čamca radi.

Prema fotografijama do kojih je došao Dejli mejl, pevačica je prošetala oltarom sa svojim tatom Robertom Grantom i nosila je belu haljinu do poda sa nabranim dekolteom, dok je Dufren obukao trodelno odelo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs