Aleksandra je preko SMS-a saznala da je muž Danijel godinama vara: "Nisam ga ostavila jer je problem bio u meni"

Kad je saznala za prevaru supruga sebe je krivila, a onda je klupko počeo da se odmotava

Ljubav
12:54h Autor:
Aleksandra je preko SMS-a saznala da je muž Danijel godinama vara: "Nisam ga ostavila jer je problem bio u meni"
Foto: Shutterstock

Rekla je da nije „želela da ga napusti u njegovom najmračnijem trenutku“.

Nakon što je saznala da je njen muž imao dugogodišnju aferu, Aleksandra Asevedo je odlučila da ostane u braku, a sada je ispričala zašto.

Ona je bila užasnuta kada je otkrila da je njen muž Danijel bio neveran veći deo njihovog braka – sve zahvaljujući jednoj jednostavnoj SMS poruci.

„Prošla sam kroz njegov telefon – što inače ne radim – i našla sam nacrt poruke sa nečim u stilu ‘Zašto misliš da će ona saznati?’“, rekla je za South West News Service.

„To je bilo dovoljno municije da se suočim sa njim“, dodala je.

Posle duge, neprospavane noći, izbezumljena mama troje dece tražila je iskrenost od supruga. U početku je pokušao da umanji značaj poruke. Tek sledećeg jutra je sve priznao.

„U početku je bilo mnogo ljutnje i povređenosti, mnogo emocija, a ja sam uvek govorila da je neverstvo za mene prekid svega, a i on je to znao. Puno smo se svađali i zaista sam morala da izvučem istinu iz njega i kada mi je rekao, rekla sam mu da ću ujutru da odem“, ispričala je.

Ali činilo se da je svađa bila katalizator za potpunu reviziju Danijelovog života. Priznao je da je previše vremena proveo pijući i kockajući se, jer dugo nisam obraćala pažnju na njega, zapostavila sam ga, a sve druge . Aleksandra kaže da je krenuo na terapiju i da je davao sve od sebe da se promeni.

"Rekao mi je, idi, to sam i zaslužio, ali mi je samo trebao neko, da me poljubi i zagrli, da mi kaže da sam toj osobi važan, da joj je stalo do mene".

Tada je Aleksandra shvatila da ga je zaista uskraćivala za pažnju, ali da nije obraćala pažnju na to.

"To je bilo tačno i kad mi je skrenuo pažnju, osećala sam ogromnu grižu savesti. Ujutru sam rano odlazila na posao. S posla trčala kući da držim časove šminkanja, a uveče se spremala za izalak. Izbegavala sam odnose sa njim, bila sam previše umorna. Biću iskrena - sve mi je bilo važnije od njega."

Osam ili devet dana Aleksandra je prolazila kroz „ciklus ludih emocija“ — bila je tužna, povređena, ljuta, zbunjena, ali, konačno, puna nade.

„Da bih došla tu gde sam sada, samo sam prestala da tražim krivicu u sebi i u njemu i prestala sam da tražim razloge da se osećam loše, a počela sam da tražim razloge da se osećam dobro“, rekla je ona i dodala da je bilo teško.

Rekla je da nije „želela da ga napusti u njegovom najmračnijem trenutku“.

Manipulacija, Žena, Svađa, Devojka
foto: Shutterstock

„Kada sam saznala za alkohol i aferu, bila sam šokirana i shvatila da mu je neko zaista potreban“, rekla je ona.

„Imam trenutke slabosti, trenutke razmišljanja da me je tako dugo lagao i zapitanosti šta ga sprečava da to ponovo uradi? Ali on ne želi da odustane i kaže mi da će, ako mu dajem šansu svaki dan, nastaviti da mi se dokazuje“, dodala je.

Sada popravljaju svoj razoreni brak, dok Aleksandra podstiče svog muža da okrene novi list, a ona mu se više posvećuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

PrevaraBrak