Ljubavni život najvećeg šmekera sa velikog platna šokira: Sada ljubi ćerku žive legende, a pre nje voleo iskusne dame

Srpski glumac Milan Marić veoma je popularan, kako u svom poslu, u kome je maestralan, tako i među devojkama, ali on svoj ljubavni život krije kao zmija noge, pitamo se zašto

Ljubav
Ljubavni život najvećeg šmekera sa velikog platna šokira: Sada ljubi ćerku žive legende, a pre nje voleo iskusne dame
Foto: Printscreen Instagram / eugensmesni

Jedan od naših trenutno najpoznatijih i najpopularnijih mladih glumaca Milan Marić doživeo je ogromnu slavu i trenutno uživa u svom uspehu, ali i vredno radi. Šarmantni glumac odmah je osvojio srca publike, s velika podrška i oslonac u njegovom životu jeste njegova majka Gordana.

Ona se retko pojavljuje u javnosti, a gostujući jednom prilikom na Kurir televiziji, u popularnoj emisiji Sceniranje otkrila je kakav je njen mezimac u privatnom životu, te da li se ona meša u njegove odluke.

Majka Milana Marića, Milan Marić
foto: Printscreen Youtube/ Kurir

Gordana je istakla da njen sin ne može da sakrije kad je zaljubljen, te da će njegova izabranica uživati pored njega.

"Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća "- rekla je ona.

Ona je otkrila i kako je izgledao trenutak kada se Milan rodio.

"Sećam se kao da je bilo juče, da su te mlade doktorke rekle: "Ovaj je odlučio da se rodi!" Kod placente previje svaka trudnoća je rizična i mnoge bebe se ne rode" - rekla je Gordana.

I iako mu je majka najvažnija žena u životu, kao što je ona i rekla zaljubljive je prirode, a mada je u životu birao starije partnerke, trenutno je u srećnoj vezi sa Miom Bjelogrlić.

Mia je mlada producentkinja, a ćerka je čuvenog Dragana Bjelogrlića koju je upoznao dok je igrao u filmu "Toma", u ulozi koja ga je vinula u zvezde.

Mia Bjelogrlić
foto: Printscreen Instagram

Milan Marić godinama slovi za jednog od najatraktivnijih glumaca, ali dosta je zatvoren kada je u pitanju njegov privatni, a posebno ljubavni život. Ipak dugo se šuškalo da glumac voli starije devojke, kao i da je skoro svaka bila starija od njega. Međutim, nikada nije voleo da priča o tome.

Ali nije mogao da sakrije da je bio sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija čak 18 godina. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Milan Marić, Nina Violić
foto: Printscreen Instagram

Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, a medijima je bila posebno zanimljiva zbog velike razlike u godinama.

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca", rekao je ranije glumac.

Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela. Svoju sreću čini se da je pronašao pored ipak mlađe Mie.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs