Ljubio voditeljku, pa hteo da oženi fatalnu Beograđanku, ona ga surovo odbila: Sad Đoković ovako zgrće pare i živi bajku

Đorđe Đoković je imao veoma zanimljiv ljubavni život, dok se nije oženio, a svojim trudom i radom obezbedio je svakodnevicu iz snova

Ljubav
19:22h
Ljubio voditeljku, pa hteo da oženi fatalnu Beograđanku, ona ga surovo odbila: Sad Đoković ovako zgrće pare i živi bajku
Foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

Đorđe Đoković, najmlađi Novakov brat, pronašao je svoj životni put i ogromna slava čuvenog tenisera mu ne smeta, niti je shvata kao teret. Iako je i sam od malih nogu trenirao ovaj sport, čak se preselio i u Nemačku, kako bi pohađao prestižnu akademiju, odlučio je da krene na drugu stranu. Koliko god se trudio da sačuva svoju privatnost, oduvek je privlačio pažnju javnosti, a njegovom šarmu nisu odolele ni poznate lepotice.

Sada uživa u skladnom braku sa nekadašnjom voditeljkom, a sada modnom kreatorkom Saškom Veselinkom, a naglašava da je njihova ljubav ona sudbinska.

- Pronaći životnog partnera, osobu sa kojom ćeš da gradiš porodicu i provedeš život, nije mala stvar. U mom slučaju, bilo je jako izazovno. Bio sam obazriv jer nisam hteo da eksponiram nekoga za koga ne smatram da će biti moj životni saputnik. Kačenje slika na Instagram i ostale društvene mreže, nisam mogao da sprečim sa nekim bivšim partnerima, ali sam se sa razlogom suzdržavao komentarisanja istih dok nisam bio u potpunosti siguran da je ta osoba ona prava - govorio je Đorđe i podvukao:

Saška Veselinov, Novak Đoković
foto: Printscreen Instagram - saskaveselinov

- Nisam želeo da dajem na važnosti osobama koje to nisu zaslužile. Sa Saškom sam imao taj osecaj od prvog dana. Naša veza je jako brzo prerasla u veridbu, brak i sada porodicu sa našim sinom. Sa njom je sve išlo nekako prirodno, bez prilagođavanja, sa puno iskrenih emocija, sa puno ljubavi, i zato danas mogu da budem ponosan da je nazovem mojom suprugom.

A svoju lepšu polovinu opisuje predivnim rečima:

Saška je jedinstvena u mnogo čemu. Surovo je iskrena, jako emotivna, maštovita, radna a sve to stoji iza prelepe i zgodne plave devojke koja me je osvojila prvim osmehom i kontaktom. Njena nežnost mi je otvorila različite portale emocija i ljubavi za koje sam mislio da ne postoje.

Ne osvrće se uopšte na bivše ljubavi, a jasno je stavio do znanja da će svoju porodicu braniti od svih zluradih komentara.

- Čudno je kako osobe sa kojima si delio neku vrstu intime mogu da se preokrenu i postanu granično psihopate. Veze iz interesa ne mogu večno da traju. Ne treba ni previše komentarisati osobe bez zanimanja koje na konto mog imena pokušavaju da stvore laznu sliku o sebi u javnosti. Maske i neiskrene emocije, u nekom trenutku moraju da spadnu. Pokušavaju da privuku pažnju malicioznim potezima, da se probiju kroz medije, ali moju porodicu niko neće moći da prodrma. Zlonamerne osobe neće imati priliku da ispune svoje ciljeve jer ću uvek nastojati da zaštitim svoju porodicu, a moj brak sa Saškom je i više nego čvrst i stabilan da se ne obaziremo na takve pokušaje -rekao je Đorđe, otkrivajući da je imao problematične raskide u prošlosti.

Sa kim je sve bio u vezi Đole?

Svojevremeno, Đorđe Đoković zabavljao se sa novinarkom i voditeljkom "Prve" televizije, Nastasijom Stošić.

Nastasija i Đorđe bili su u vezi tokom srednjoškolskih dana, a nakon raskida voditeljka se zbog studija odselila u Solun. Po završetku fakulteta vratila se u Beograd i već nekoliko godina radi na TV "Prva".

Nastasija je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pored novinarskog posla bavila se i modelingom. Takođe, pokrenula je i svoj modni brend. O vezi sa Đorđem lepa novinarka nikada nije pričala javno.

Potom je njeno srce osvojio mladi glumac Pavle Mensur, a iako su bili na korak do venčanja, i ta veza je doživela krah.

Noletov brat je zatim otpočeo romansu sa prelepom Beograđankom Tijanom Ralić. Bili su zajedno, čak, šest godina, i svi su im već predviđali srećan brak. Međutim, epilog njihove priče je bio drugačiji.

Tijana je jednom prilikom na Instagramu odgovorila na pitanje vezano za najmlađeg Đokovića, te je otrkila je Đorđe priželjkivao svadbu, dok ona u tom trenutku nije.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je ona i nastavila da odgovara na pitanja.

Njene pratioce je zanimalo i koliko je bilo teško raskinuti vezu od šest godina.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je Tijana.

Đorđe Đoković, Tijana Ralić
foto: Printscreen/Instagram

Čime se sve bavi Đorđe i kako zarađuje?

- Nakon toga sam živeo u Nemačkoj, Americi, Českoj, Francuskoj, Španiji, a najveći izazov mi je bio kada sam se odlučio da poslujem u inostranstvu. Život u inostranstvu mi je doneo puno toga, puno iskustva u različitim kulturama i okruženjima, naučio sam kako da se brinem o sebi, kako da budem odgovoran za svoje postupke, finansije i život generalno. Kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, vratio sam se kako bih konačno proveo više vremena sa svojom porodicom, sa bliskim prijateljima i ne kajem se ni jedne sekunde sto sam tako postupio. Jako mi je nedostajao Beograd, nas narod i nas mentalitet - kaže Đorđe i dodaje:

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Milan Maricic/ATAImages

- Odmalena nosim breme prezimena, pritisak zbog vanserijskog uspeha mog brata, ali ne smatram da je to teret. Ja sam najponosniji na svetu zbog svega sto je Novak uradio, ali isto tako mi on svojim uspesima daje još više motivacije da ja guram sto dalje u svom poslu. Ne zadovoljavam se malim stvarima, uvek idem ka najvišim ciljevima. Napravio sam pravu odluku kada sam odlučio da gradim svoju karijeru u inostranstvu, da razvijam svoje poslove i da na tim temeljima izgradim svoje ime-

Organizacija teniskog turnira mu je više hobi, jer odmalena voli taj sport, dok mu ne investiciono bankarstvo primaran posao. A zbog planova u budućnosti sa suprugom Sašom se preselio u Dubai.

1 / 6 Foto: ATA Images

- Ja sam izgradio sebe i svoje ime tamo gde je to meni bitno, a javnost će uvek imati razne komentare na uspeh ili poraz svakog pojedinca. Sport je deo mog života, odrastao sam na sportskim terenima i uvek ću biti vezan za isti na neki način. Moj primaran posao je investiciono bankarstvo, a teniski turnir mi je čist gušt i emocija u kojoj uživam unazad 3 godine i borim se da ATP licenca ostane u Beogradu još dugi niz godina - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs