Zvala je da mu kaže da je trudna, on joj spustio slušalicu: Ljubav najlepšeg para 90-ih, upropastio je sebični ženskaroš

Njihovoj lepoti su se svi divili, nije bilo lepšeg para, a tragičnije priče

Ljubav
09:10h Autor:
Zvala je da mu kaže da je trudna, on joj spustio slušalicu: Ljubav najlepšeg para 90-ih, upropastio je sebični ženskaroš
Foto: Bernard Allemane / AFP / Profimedia

Glumac je tvrdio da je čuvena pevačica i glumica jedina koju je voleo i da je sve što želi dete s njom, a onda je ostavio kada se najmanje nadala.

Danijel Dej Luis
foto: Profimedia

Proslavljeni oskarovac Danijel Dej-Luis nedavno je viđen u Njujorku, nekoliko godina nakon što je saopštio da se povlači iz glume.

Kao i obično tajnovit i nezainteresovan za pažnju medija, glumac je ćutke prošao pored paparaca skriven ispod kape, a već neko vreme nije davao izjave.

Danijel Dej Luis
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

On je od 1996. u braku s Rebekom Miler, s kojom ima sinove Ronana i Kašela, a poznato je da ima još jednog sina, kog je dobio nakon veze sa čuvenom francuskom glumicom i pevačicom Izabel Ađani.

Kao i po pitanju svega što se tiče njegovog privatnog života, Danijel Dej-Luis nije nikada pričao o svojoj ljubavi s lepom Francuskinjom, ali je do javnosti isplivalo mnogo detalja.

Danijel Dej Luis
foto: UNIVERSAL PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia

Početak ljubavi najlepšeg para

Izabel Ađani i Danijel Dej-Luis upoznali su se u Londonu osamdesetih, u trenutku koji je za glumca bio izuzetno težak.

Nedugo pre toga doživeo je nervni slom naočigled publike, usred pozorišne predstave. Kasnije je tvrdio da je na sceni ugledao svog pokojnog oca, pa se povukao iz glume na nekoliko meseci, a nikada više nije igrao u teatru.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Bio je u potpunom rastrojstvu i pokušavao da se vrati u normalan život kada je sreo glumicu i pevačicu alžirskog porekla Izabel Ađani, a ona mu je pružila beskrajnu ljubav i utehu. Očaran njom, Dej-Luis ju je zaprosio, ali je Ađanijeva odbila prosidbu, istakavši da joj se ne žuri s udajom.

– Žena mora o tome malo da razmisli ako veruje u svetu tajnu braka, kao što ja verujem – objasnila je ona jednom prilikom.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Prevare, raskid, pomirenje

Glumac nije razumeo njenu odluku i shvatio ju je kao dozvolu da počne da se viđa s drugim ženama. Štaviše, javno je imao paralelne veze. Tokom snimanja filma "Doba nevinosti" uplovio je u strastvenu vezu s Vinonom Rajder, a potom se višao i s italijanskom glumicom Gretom Skaki i irskom pevačicom Šinejd O'Konor. Zbog čestih Danijelovih neverstava, Izabel i on su se rastali 1993. godine, ali samo osam meseci kasnije par se pomirio.

Tada joj je pričao kako je ona jedina koju je voleo, kupio je u Irskoj kuću u kojoj je želeo da žive zajedno, a tvrdio je da ima samo jednu želju: da sa Izabel Ađani zasnuje porodicu.

Neko vreme je sve delovalo idilično, a glumica je 1994. godine zatrudnela.

(Ne)očekivana trudnoća

Kada je saznala da je u drugom stanju Izabel je pozvala Danijela telefonom kako bi mu saopštila da će postati roditelji. Njen dečko je, međutim, nije saslušao, već je odmah raskinuo s njom i prekinuo vezu. Ona mu je zatim poslala faks kojim ga je obavestila da je trudna, a glumac joj je odgovorio da ga to dete ne zanima.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Bolna prepiska osvanula je potom u medijima, koji nisu imali milosti prema Dej-Luisu, koji je na tako brutalan način slomio srce i napustio jednu od najvoljenijih evropskih zvezde devedesetih. Glumac se kasnije pravdao da se tada borio s mnogim problemima i da se mesecima lečio privatnoj psihijatrijskoj bolnici nadomak Pariza.

Odnos Danijela Dej-Luisa sa sinom kog ima sa Izabel Ađani

Izabel je 1995. godine u Njujorku donela na svet njihovog sina Gabrijela-Kejna, a Danijel ga je video tek nekoliko dana kasnije. Ni do toga ne bi došlo da dadilja nije odnela bebu u glumčev stan, a mediji su pisali da Izabel od oca svog deteta nije dobila ni čestitku ni cveće. Štaviše, Danijel tih dana nije ni boravio u Njujorku zbog njenog porođaja, već je došao da se vidi sa Džulijom Roberts, svojom novom devojkom.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Gabrijel-Kejn prvih godinu dana od oca nije dobijao alimentaciju, niti je imao priliku da se poveže s njim jer se nisu često viđali. Tek nakon što je dečak odrastao, oni su se zbližili, a Danijel i Izabel ni danas nemaju nikakvu komunikaciju.

– Danijel želi da ga smatraju čvrstim muškarcem. Nažalost, on je daleko od toga – istakla je ona u jednom intervjuu.

– Često sam svedočila njegovim krizama, kojih se stideo i uporno je želeo da ih sakrije. Nije mu bilo stalo do mene, bio je bedni ženskaroš koji nije u stanju da voli ženu.

Nakon nekoliko veza, Danijel Dej-Luis upoznao je Rebeku Miler, ćerku čuvenog dramaturga Artura Milera, s kojom je u braku već 27 godina i ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs