Oni su slavni i bogati, a oženili su "obične" žene, iz naroda: Ne vole reflektore, jednostavnost je najbliža savršenstvu

Ove priče dokazuju da istinska ljubav ne poznaje granice slave i bogatstva.

Ljubav
Autor:
Oni su slavni i bogati, a oženili su "obične" žene, iz naroda: Ne vole reflektore, jednostavnost je najbliža savršenstvu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge holivudske zvezde ljubav pronalaze među kolegama, ali često se dešava da brakovi slavnih parova ne traju dugo ili ih prate skandali.

Međutim, neke poznate ličnosti su ljubav našle daleko od reflektora, odlučivši da provedu život s partnerima koji nemaju veze s filmskim svetom. Ovih pet slavnih osoba su u braku s "običnim" ljudima.

Elen Pompeo i Kris Ajveri

Zvezda serije "Uvod u anatomiju" upoznala je svog supruga 2003. godine u jednoj prodavnici.

Alen Pompeo
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna glumica i muzički producent započeli su vezu posle šest meseci prijateljstva, a četiri godine kasnije su se tajno venčali. Zajedno imaju dve ćerke, 14-godišnju Stelu Lunu i 9-godišnju Sijenu Mej, kao i 6-godišnjeg sina Elija Kristofera.

Met Dejmon i Lusijana Baroso

Par se upoznao u baru u Majamiju, gde je Lusijana radila kao konobarica. Dejmon je tada boravio u gradu zbog snimanja filma "Stuck On You". Nakon dugog dana snimanja, članovi filmske ekipe su ga pozvali na piće.

Met Dejmon
foto: Profimedia

"Ugledao sam je u prepunoj prostoriji i osam godina i četvoro dece kasnije, to je moj život. Ne znam kako bi nam se putevi ukrstili da se to nije dogodilo. Poenta priče? Kad si umoran, idi u bar i možda upoznaš svoju ženu", ispričao je Dejmon 2011. godine. Par je u braku već 19 godina, a bračne zavete obnovili su u aprilu 2013. na maloj ceremoniji uz zalazak sunca u Svetoj Luciji.

Edi Redmejn i Hana Bagšo

Britanski glumac i njegova sadašnja supruga upoznali su se kada je Redmejn pohađao Eton College, internat za dečake, dok je Begšo pohađala susedni internat za devojčice. Kada su Begšo i njeni drugovi iz razreda organizovali modnu reviju u dobrotvorne svrhe, Redmejn se dobrovoljno javio da prošeta pistom bez majice i tako je počelo njihovo 12-godišnje prijateljstvo.

Edi Redmejn
foto: Reuters

Vezu su započeli 2012. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Imaju dvoje dece, ćerku Iris (7) i sina Lukea (6).

Alek Boldvin i Hilarija Tomas

Boldvin i Hilarija upoznali su se 2011. godine u jednom veganskom restoranu, a slavnog glumca očarala je instruktorka joge.

Hilarija Boldvin, Alek Boldvin
foto: Profimedia

"Stajala sam blizu vrata sa svojim prijateljima kada je prišao, uhvatio me za ruku i rekao: 'Moram da te upoznam'", ispričala je jednom prilikom. Venčali su se 2012. godine i imaju čak sedmoro zajedničke dece.

Džordž Kluni i Amal

Dugo vremena važio je za jednog od najzloglasnijih holivudskih neženja, a zatim se zaljubio u advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin.

Amal Kluni
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Upoznao ih je zajednički prijatelj u kući pored jezera Komo. Nakon što su se venčali 2014. godine, Amal je 2017. godine rodila blizance Elu i Aleksandera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs