Ivan je oženio 3 žene i želi da mu rode 50 dece: Planira da u kuću dovede još njih, a evo koje uslove moraju da ispune

Ivan je oženio 3 žene i zajedno žive u skromnom stanu, a želja mu je da mu rode 50 dece.

Ljubav
Ivan je oženio 3 žene i želi da mu rode 50 dece: Planira da u kuću dovede još njih, a evo koje uslove moraju da ispune
Foto: Printscreen Youtube/ Magazinba

U islamu, u određenim situacijama, muškarcu je dozvoljeno da se oženi sa više žena, pod uslovom da se prema svojim ženama ponaša pravedno i da odluku donese sa Božjom svešću.

Tu odluku doneo je i Ivan Sukhov koji je u kuću doveo tri žene. Naime, život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom, a svojim primerom je pokazao da ljubav i brak ne poznaju granice, a pored Natalije doveo je još dve žene.

Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je rešio da život nastave u poligamskoj vezi.

Ivan Sukhov
foto: Printscreen Youtube/ Magazinba

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 dece.

"U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim celu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja", kaže Natalija.

Natalija je rodila šestoro dece, dok je Ana donela na svet troje. Medina je relativno nova u Ivanovom životu, tek nedavno se pridružila njihovoj zajednici.

Kaže da se zaljubila u Ivana nakon što je videla priču o njemu na lokalnoj televiziji, odlučivši istog trenutka da će započeti zajednički život s njim, čak i ako to ne odobri njena porodica.

Žive u stanu sa tri spavaće sobe, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako se neka od njih naljuti, može se desiti da nekoliko nedelja ne spava s njom. Njegova želja je da se presele u veću kuću u predgrađu, kako bi svima obezbedio više prostora, a on će se maksimalno potruditi da ostvari svoj san o velikoj porodici.

Njegov cilj ostaje isti - želi da ima 50 dece, i to sa što više žena. Jedini uslovi koje postavlja za nove supruge su visina i vitkost.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs