ZAVOLELI SE NA SNIMANJU PA 40 GODINA KASNIJE OTKRILI TAJNU SREĆNOG BRAKA: "Pogledao sam u njen dlan i predvideo sudbinu"

Ljubavna priča Rejčel Vord i Brajan Braun jedna je od najlepših na svetu.

Ljubav
13:36h
ZAVOLELI SE NA SNIMANJU PA 40 GODINA KASNIJE OTKRILI TAJNU SREĆNOG BRAKA: "Pogledao sam u njen dlan i predvideo sudbinu"
Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Glumci Rejčel Vord i Brajan Braun otkrili su tajnu njihovog dugotrajnog braka. Par se upoznao 1983. kada su dobili ulogu muža i žene u mini seriji "Ptice umiru pevajući".

Par se zaljubio na setu, a venčali su se samo nekoliko meseci nakon završetka snimanja. Prošle godine proslavili su 40 godina braja, a mnogi se pitaju u čemu je tajna njegovog opstanka.

"Glavna stvar je da svojoj ženi stalno govorite "Da" i ako nešto krene naopako, recite "ja sam kriv". Kad bi muškarci shvatili bili bi srećniji", rekao je Brajan u novom intervjuu za Miror.

Rejčel Vord, Brajan Braun
foto: Warner Bros. Television / AFP / Profimedia

Prisetio se svoje početne privlačnosti prema Rejčel na snimanju i kako je jednog dana razigrano pročitao njene dlanove i tačno predvideo da će imati troje dece.

Par ima dve ćerke, Rozi, Matildu i jednog sina Džoa.

"Da, rekao sam to, ali nisam rekao da će biti moji!" - našalio se glumac.

"Neverovatno je pomisliti da smo Rejčel i ja u braku skoro 40 godina. Ne možete potceniti koliko je predstava bila velika širom sveta. Ali kakve god mogućnosti za posao proizašle iz toga, uvek ću joj biti zahvalniji za svoj 40-godišnji brak i porodicu."

Rejčel Vord
foto: Profimedia

" Sećam se kada sam ga upoznala, i pružila mu ruku - osetila sam neverovatan osećaj olakšanja. Samo se sećam tog neverovatnog osećaja. Ta konekcija između nas se desila u prvih nekoliko sekundi.", opisala je Rejčel njihov susret.

"Osetila sam da je on muževan, koliko ja ženstvena, on je bio jing - a ja jang. Osetila sam da je snažan, kao muškarac.Imao je svoj stav, svoje prioritete i čestitost koju sam jako cenila."

Rejčel Vord, Brajan Braun
foto: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Iako nije bio siguran da će prihvatiti ulogu u seriji, ona je znala da će na kraju odlučiti da ostane. "Mislio je da će moći da zbriše, objašnjava Rejčel smeškajući se i prisećajući se tih davnih dana, "ali u stvari, prokleto je znao da ne želi da ode. I od tada nije uspeo da zbriše, ha ha."

Samo nekoliko mescei nakon što su se upoznali , venčali su se u Oksfordšajeru, u kući gde je Rejčel Vord odrasla.

"Imali smo malo venčanje, negde oko 50, 60 ljudi, i bilo je jako veselo", priča Brajan. Sada, kada je prošlo više od 30 godina od kada su se našli, uvek se spominju, posebno u Australiji kao jedni od najdugovečnijih parova među poznatim ličnostima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs