ZAVEO CECU, PA VERIO NATAŠU BEKVALAC, A ONDA OŽENIO BOGINJU: Svima padaju vilice kad vide ženu OMILJENOG dase u Beogradu

Vlada Vuksanović već godinama uživa u skladom braku sa prelepom Latinoamerikankom koja mu je podarila svoje dece.

Ljubav
13:28h Autor:
ZAVEO CECU, PA VERIO NATAŠU BEKVALAC, A ONDA OŽENIO BOGINJU: Svima padaju vilice kad vide ženu OMILJENOG dase u Beogradu
VladaVuksanović sa ženom, Foto: Printscreen Instagram - dahii

Vladimir Vuksanović, ekonomista i nekadašnji maneken i pobednik prvog "Surviver-a", nosio je titulu najpoželjnijeg neženje u beogradu. Na njegove isklesane mišiće i neodoljiv šarm padale su najlepše dame sa naše javne scene, a on "glavu izgubio" za jednom Latinoamerikanom. Naime, čim je raskinuo veridbu sa Natašom Bekvalac, uplovio je u bračne vode zanosnom brinetom iz Dominikanske republike. Pored Dahiane pronašao je pravu sreću, već godinama uživaju u skladnom odnosu, a postali su i roditelji dvoje dece.

Neretko svoju suprugu Vlada naziva boginjom, a mnogi se slažu da izgleda vrlo seksepilno, te da izgledom oduzima dah i posle dve trudnoće. Neretko na društvenim mrežama deli momente iz privatnog života, te imamo prilike da vidimo da uživaju na putovanjima, a kada se zajedno negde pojave, svi drugi ostaju u njihovoj senci.

Vlada Vuksanović
foto: Printscreen/Instagram

Vrlo često javno upute jedno drugom i nežne reči.

- Moja omiljena ljubavna priča je naša - napisala je lepa Latinoamerikanka ispod jedne fotografije na Vladinom Instagram profilu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Šuškanja o vezi sa Cecom

Tokom 2009. godine svi su brujani o romansi Cece Ražnatović i Vlade, posebno su glasine buknule kada se maneken pojavio na proslavi rođendana popularne pevačice. Međutim, oni su oštro demantovali ove navode.

- Ovo je prenaduvana priča i ja sam iznenađen šta se dešava i šta sve novine objavljuju. Ja sam maneken i student ekonomije sa prosekom 8.8 i ne želim da se moje ime provlači po novinama i da me pominju kao dečka Ceca Ražnatović. Zbog svega ovoga imam i problema u porodici. Ceca putuje na Kipar, ja u Šangaj gde ću živeti i raditi nekoliko meseci, tako da o navodnoj romansi nema ni pomena - zaključio je on tada, a njegovu priču potvrdila je i sama pevačica.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Očigledno da oni koji nisu bili na mom rođedanskom slavlju imaju više informacija šta se tamo dešavala i ko je sve bio. Zato i nemam komentara na sve te priče - objasnila je tada Ceca.

Ljubav sa Natašom Bekvalac

I dalje ima onih koji pate što veza Vlade Vuksanovića i Nataše Bekvalac nije uspela, ali čini se da je zgodni maneken srećniji nego ikada i da je posle raskida veridbe sa novosadskom barbikom sreo ženu svog života.

Bekvalčeva i atraktivni meneken romansu su otpočeli sredinom 2012, a upoznali su se preko Natašine sestre Kristine Bekvalac koja je sa Vladimirom učestvovala u rijalitiju „Survivor“.

Zaljubljeni par je u početku krio svoju vezu, sve dok nisu prvi put zajedno fotografisani na hrvatskom ostrvu Brač, gde su bili gosti tamošnje prestižne modne manifestacije, i svima je bilo jasno da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Nesporna "hemija" mogla se videti i u spotu Bekvalčeve, za pesmu „Pozitivna“, koji je snimila na Ibici, a u kome je Vuksanoviću pripala glavna muška uloga.

Nataša Bekvalac, Vladimir Vuksanović
foto: Kurir / Dado Đilas

Bili su i vereni, slovili su za omiljeni par, ali njihova ljubav nije izdržala pritisak koji je dolazio sa svih strana.

- Iako nikada nisam pričala o tome, iz straha da će ljudi sve što je lepo pokvariti, uspeli su. Imala sam period od godinu i po dana, koji pamtim kao najljubavniji u svom životu, ali velike ljubavi privlače i veliku mržnju. Sve dok je ljubav bila jača, opstajali smo, ali sam se u poslednje vreme umorila od borbe sa vetrenjačama. Nisam neko ko bi se kao izbor svideo drugarima, drugaricama, familiji, užoj i široj rodbini. Samo umem da volim, ko nijedna. Ipak, svi oni više i bolje znaju istinu o meni, o mom životnom putu, o mojim prioritetima i krajnjem cilju. Svi su u pravu. Pobediše. Čestitam - rekla je Bekvalčeva svojevremno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs