JA SAM ONA ŽENA KOJA JE KRALA TUĐEG MUŽA, ONA KOJA JE PRODALA DOSTOJANSTVO: Ona s kojom sve prestaje kad supruga pozove

Poruka jedne ljubavnice svim ženama naišla je i na komentar jedne supruge, a obe priče nose jaku poruku.

Ljubav
13:02h
JA SAM ONA ŽENA KOJA JE KRALA TUĐEG MUŽA, ONA KOJA JE PRODALA DOSTOJANSTVO: Ona s kojom sve prestaje kad supruga pozove
Foto: Shutterstock

Mnogi su mišljenja da preljube osvežavaju brak i da ih čine čvršćim, a poznato je da su i mnoge preljubničke afere razorile i najčvršće brakove i porodice. Ljudi često gledaju na to samo iz jednog ugla, a mi vam donosimo ispovest ljubavnice, kao i odgovor jedne supruge na istu.

žena, Devojka
foto: Shutterstock

"Dobro veče dragi moji. Ja sam ljubavnica. Žena koja je imala iluziju da je voljena. Žena koja je krala tuđeg muža. Žena koja je volela. Ujedno sam i ona što nije željela da nekome razori brak. Ona što je bila zadovoljna pažnjom ali svesna da je sve što ima samo sadašnjost, a ne budućnost. Ona koja je progledala i shvatila da je ipak samo druga. Ona koja je sama za praznike. Ona koja ga ne zove kad je ONA kući. Ona sa kojom prestaje s*x kad ONA nazove. Ona koja glumi da sve to ne boli. Ona koja je prodala svoje dostojanstvo i samopoštovanje za mrvice pažnje. Ona koja to od danas više nije. Ona koja ne želi da budete kao ona. Jer nijedna Ona nikad neće postati ONA. Ona koju ćete osuditi. Ona koja je od večeras više nije Ona. Ona koja vam kaže da jedino vredi biti ONA a ne Ona.", napisala je jedna žena, a onda je usledio odgovor supruge:

"Ja sam ONA. I ne mogu da pricam kako mi je kad mi muz spava kod One, a ja kući sama sa decom. Ipak, nešto sam naučila iz svega. Da li je on vredan mojih suza? Nije. Dosta je bilo. Drage moje, fokusirajte se na sebe i ne pokazujte njemu koliko vam je teško. Na kraju, to je pobeda nas ONIH. Da su bili vredni, ne bi nas prodali zbog njih. Videćete da to nikom nije na dobro izašlo. Ja prema njemu više nemam nikakvih ni moralnih niti bilo kakvih obaveza. Meni lakše. Bog će mi vratiti kako treba.", zaključila je jedna prevarena supruga.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs