ČOVEK ZANEMEO OD ŠOKA KAD JE ZATEKAO ŽENU U PRELJUBI SA SVEKRVOM: "Kad sam otvorio vrata, skočile su iz kreveta i..."

Ispovest čoveka kog je devojka prevarila sa njegovom majkom, krije šokantne detalje.

Ljubav
ČOVEK ZANEMEO OD ŠOKA KAD JE ZATEKAO ŽENU U PRELJUBI SA SVEKRVOM: "Kad sam otvorio vrata, skočile su iz kreveta i..."
Foto: Profimedia

Čovek je ostao van sebe kada je svoju dugogodišnju verenicu uhvatio u prevari. Na kraj pameti mu nije bilo da će uhvatiti djevojku u krevetu sa svojom majkom. Došao je ranije s posla i čuo komešanje koje je dopiralo iz spavaće sobe na katu. Prizor njih dve u strasnom zagrljaju nikada neće moći izbrisati iz pamćenja.

"Šokiran sam i uništen. Imam 28 godina, a toliko ima i moja devojka. Moja majka je u kasnim pedesetim.

Privremeno smo se preselili kod mojih roditelja jer smo kupovali kuću i trebalo nam je mesto gde bismo živeli dok se naša preuređuje. Ta odluka nije bila lagana jer brak mojih roditelja nije srećan. Radim u logistici. Jedan dan smo završili ranije s poslom pa nam je šef rekao da idemo ranije kući.

Kada sam zakoračio kroz ulazna vrata, čuo sam buku. Tiho sam se popeo stepenicama ne bi li saznao šta se to događa. Otvorio sam vrata spavaće sobe svojih roditelja i tamo ugledao devojku koja je očigledno bila seksualno bliska sa mojom mamom.

Obe su bile jako posramljene. Iskočile su iz kreveta i pokrile se.

Nisam mogao da verujem da se mojoj devojci sviđala moja majka na taj način i da joj je bila privlačna s obzirom da se prilično ugojila poslednjih godina.

Bio sam u tolikom šoku da sam izjurio iz kuće i otišao u obližnji kafić gde sam znao da ću pronaći jednog ili dva prijatelja. Gledali su me u čudu i pitali jesam li dobro. Nisam mogao da im kažem istinu.

Vratio sam se kasnije kući i rekao devojci da moramo da razgovaramo. Otišli smo u dugu, tihu šetnju. Pitao sam je šta se događa. Priznala mi je da je biseksualka i preklinjala da ništa ne kažem ocu. Istina, kada bi to znao, brak mojih roditelja bio bi gotov.

Rekla mi je da se to više neće ponoviti, ali nisam siguran mogu li da joj verujem. Nikako ne mogu da izbacim prizor njih dve iz glave. Svaki put kada odem od kuće razmišljam šta se događa iza mojih leđa.

Naš seksualni život je nakon toga umro, a majku ne mogu da pogledam u oči. Jedva čekam da odem od njih.

Savet koji je dobio:

Strašan je to šok i veza sa tvojom devojkom je mora biti vrlo jaka da to preživite. Bez obzira što je ona obećala, oboje treba da razumete njenu seksualnost - Da li je možda to bio neki njen eksperiment ili je zaista prava biseksualka? To nije opravdanje za preljubu i moglo bi da zakomplikuje njena osećanja.

Razgovarajte o vašem seksualnom životu i hoće li ona u toj vezi biti zadovoljna koliko i ti. I svakako se iselite iz te kuće što pre je moguće.

Slažem se sa tvojom devojkom, najbolje je tati ništa ne govoriti. Njihov brak već i ovako ima svojih problema koje moraju sami rešiti.

(Stil/ Alo)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs