IMALI SU 3 GODINE KADA JOJ JE U VRTIĆU REKAO DA JE VOLI: 20 godina kasnije njihova priča postaje BAJKA

Ljubavne priče se često odvijaju na neočekivane načine, a ona između Meta i Lore počela je u vrtiću

Ljubav
IMALI SU 3 GODINE KADA JOJ JE U VRTIĆU REKAO DA JE VOLI: 20 godina kasnije njihova priča postaje BAJKA
Foto: Printscreen/Instagram

U dirljivoj priči koja je počela pre skoro dve decenije, Met Grodski, sa nepune 3 godine, stajao je ispred vrtića, izjavljujući nameru da se oženi svojom drugaricom iz grupice, Lorom Šel. Ono što je izgledalo kao nevina naklonost iz detinjstva, pretvorilo se u čistu bajku.

Ljubavna priča Meta Grodskog i Laure Šil počela je u obdaništu, kada su oboje imali 3 godine. Met, opčinjen Laurinim prisustvom, pokušao je da je impresionira svojim imitacijama filmskih replika, posebno iz crtaća ,,Kralja lavova".

Jednog dana, u godinama kada većina dece razmišljala o igranju, spavaju i grickalicama, Met je hrabro izjavio ljubav Lauri pred njihovim drugarima.

Sudbina je međutim htela drugačije. Mladi par je otišao u različite osnovne škole i izgubio vezu. Ali, godišnja razmena božićnih čestitki između njihovih porodica pružila je uvid u živote jednih drugih. Tek u jesen njihove prve godine u srednjoj školi, Laura se ponovo povezala sa Metom. Iako su pohađali škole u ​​različitim državama, njihovo prijateljstvo je preraslo u romantičnu vezu.

Izazovi veze na daljinu pojavili su se kada su se Met i Lora upisali na različite fakultete, udaljene više od 2500 km jedan od drugog. Njihova odlučnost da ostanu zajedno bila je velika. Daljinu su uspeli da premoste čestim međusobnim posetama.

Maja 2015. godine, kada se približavala njihova završna godina, Met je otišao sa Lorom na mesto gde je sve počelo — u njihov vrtić. Tada ju je zaprosio, spustivši se na jedno koleno sa vereničkim prstenom koji je kupio 2 meseca ranije.

Posle više od dve decenije, Met Grodski i Lora Šel venčali su se u decembru 2016. godine.

Ceremonija, koju je vodio ujak Grodskog, lepo je rezimirala njihovu jedinstvenu ljubavnu priču, naglašavajući da srodna duša može da se nađe i u vrtiću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs