KADA JE UPOZNAO 19godišnju SONDRU, HEFNER JE IMAO 50: "Ti ćeš mi roditi dete", rekao je A ONA JE JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU

Sondra je bila jedna od privh devojaka Hju Hefnera, ali je na vreme prepoznala s kim ima posla pa je pobegla glavom bez obzira

Ljubav
15:11h Autor:
KADA JE UPOZNAO 19godišnju SONDRU, HEFNER JE IMAO 50: "Ti ćeš mi roditi dete", rekao je A ONA JE JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU
Foto: Ralph Dominguez/MPI / Capital pictures / Profimedia

Nakon što je u javnost izašo dokumentarni film na Netfliksu "Tajne Plejboj vile", svi su počeli da se raspituju o Sondri Teodor. Zanimljivo je to kako je ova žena uspela da zaradi toliko novca?

Ali da krenemo od početka.

Ko je Sonda Teodor?

Sondra je rođena 12. decembra 1956. godine u Kalifornija, imala je pristojan život i dobre roditelje. Diplomirala je na Državnom univerzitetu Kalifornije. Sondra Teodor je uvek imala talenta za glumu i na kraju se bavila pozorišnom umetnošću. Sa 17 godina, Sondra je igrala glavnu ulogu Pepeljuge u lokalnom letnjem omladinskom pozorištu u San Bernardinu 1974. godine.

Sledeće godine je predstavljala svoj grad kao Mis, da bi se potom preselila u Los Anđeles gde je započela glumačku karijeru.

A onda Sondra upoznaje Hju Hefnera i postaje njegova devojka. Ubrzo nakon godinu dana, osvanula je njena duplerica u Plejboju i to 1977. godine.

Ken Markus je fotografisao za časopis, a njena fotografija se prenosila od ruke do ruke. Od tog momenta njena karijera modela i pozorišne i filmske glumice uzima zalet.

Ljubavni život ​

Ljubavni život Sondre Teodore bio je u centru pažnje 70-ih i 80-ih. Imala je 19 godina kada je upoznala osnivača časopisa Plejboj Hjua Hefnera, koji je tada imao 50 godina. Kada ju je ugledao, rekao joj je da je ona prva devojka koja mu se dovoljno dopala „da bi pomislio da je to žena sa kojom će imati dete“. Njegov romantični pristup osvojio je njeno srce; izlazila je sa Hjuom pet godina i živela u njegovoj Plejboj vili.

Njihova istorija upoznavanja je tada privukla veliku pažnju. Ali novi dokumentarni filmovi su promenili svoju perspektivu i objasnili razloge njihovog razlaza. U dokumentarcima je otkrila da je on uvek manipulisao njome i da je okončao i Sondrinu glumačku karijeru. Ali ona je uvidela da živi sa manipulatorom, pa ga je napustila i otišla što dalje od njega.

Kasnije se udala za Reja Manzelu, Hjuovog prijatelja koji je pomogao Hjuu da ubaci Dženi Makarti i Pamelu Anderson u njihov časopis. Čak su i Sondra i Rej priredili svadbeni prijem u Plejboj vili, gde im je Hju poklonio 25.000 dolara.

Nakon 11 godina braka, par se razveo, a razvod je platio niko drugi nego Hju Hefner.

Nakon što je otišla od njega, Sondra je ostala u dobrim odnosima sa Hefnerom. Danas ona ima 66 godina i živi povučenim životom. Strani mediji otkrivaju da je njena neto vrednost procenjena na 2 miliona dolara i svi se pitaju odakle joj taj novac.

Istina je da je Sondra uvek igrala pametno, pa je novac zarađen u periodu mladosti sačuvala za crne dane.

Sondra Teodor
foto: A&E / Planet / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs