DOK GA JE ŽENA ČEKALA, NAŠ PEVAČ LJUBAVNICI NAPRAVIO DETE: Prešla preko svega i rodila SINA, a on priznao da voli DRUGU

„Žene su moj porok, ali najdraži!", priznao je jednom prilikom pevač Hari Mata Hari, koji danas proslavlja 63 rođendan. A sve ove godine njegov ljubavni život ne prestaje da intrigira.

Ljubav
13:59h Autor:
DOK GA JE ŽENA ČEKALA, NAŠ PEVAČ LJUBAVNICI NAPRAVIO DETE: Prešla preko svega i rodila SINA, a on priznao da voli DRUGU
Foto: Printscreen Instagram / harimatahariofficial

Hajrudin Hari Varešanović, frontmen kultne grupe "Hari Mata Hari", već decenijama niže hitove na našoj muzičkoj sceni, trudeći se da svoj ljubavi život sačuva u tajnosti. Međutim, otkako je postao popularan prate ga glasine da je sklon aferama, te da ne može da se pohvali da je suprugama bio veran.

Na ludi kamen stao je dva puta do sada, a jednom prilikom je istakao da je tek pored Jasminke, sadašnje žene, spoznao šta je prava emocija.

Već sa 19 godina desila mu se velika ljubav da Aidom, damom koja mu je podarila dvoje dece. U bračne vode uplovili su 1983. godine, o glamuroznoj svadbi nije bilo reči, već su proslavili na intimnoj ceremonijji u krugu najbližih ljudi.

Hari Varešanović
foto: ATA Images

Dve godine kasnije postaju roditelji po prvi put, dobijaju ćerku Nađu, koja je danas veoma uspešna doktorka. Mada je Varešanović bio svestan tada da nije spreman za ulogu oca, danas koristi svaku priliku da istakne koliko je ponosan na svoju mezimicu. Međutim, zajednički život sa Aidom konstantno su pratile brojne priče o Harijevim "izletima".

Ispostavilo se da je slavni pevač iz 1992. godine dobio i vanbračnog sina Maka iz romanse sa izvesnom Majom. Godinama se pričalo i pisalo da je saznao za njega mnogo kasnije, što nije bilo tačno. A sve je razjasnila upravo Makova majka.

Hari Varešanović
foto: Printscreen/YouTube

- Želim da demantujem ovakve navode medija koji se već godinama provlače. Hari Varešanović je od prvog dana znao za svog sina, odnosno za moju trudnoću saznao je istog dana kada i ja i moja porodica, u novembru 1991. godine. Razlog mog oglašavanja je da se prekine lanac neistina koji traje od završetka rata pa sve do danas. Ni moj sin ni ja nismo javne ličnosti i medijski eksponirani i primorana sam da stanem na kraj neistinama. Kako svaka medalja ima svoju stranu priče, želela sam i ja da stavim tačku da zaštitim svog sina i ugled porodice - ispričala je Maja za "Blic" i dodala:

- Od prvog dana od kako sam saznala da sam trudna, Hari je saznao i pre mojih roditelja. Bila sam kod lekara i onda sam zajedno sa sestrom otišla kod Harija da ga upoznamo sa novonastalom situacijom. Hari je od prvog dana znao za svoje dete, od prvog dana je sa mnom u kontaktu. Bio je upućen i za vreme rata, a posećivao nas je i u Belgiji gde smo živeli posle rata do 2001. Od trudnoće do rođenja pa do dana današnjeg on učestvuje u odrastanju i životu sina.

Hari Varešanović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Mislilo da da je Aide prešla preko svega Hariju kada je na svet došao i njihov sin Damir 1994. A onda se pojavio noci crv sumnje. Naime, iste godine kada je dobio drugog naslednica, Hari je upoznao i Jasminku, njegovu sadašnju ženu. Potpuno otvoreno je priznao da je sa njom shvatio šta je prava ljubav.

Paradoksalno, kako otkrivaju ljudi iz njegovog okruženja, gotovo uvek je imao ljubavnice, ali mu je bilo važno da ima mirnu luku u koju se vraća.

Nikada nije krio da su mu najveći porok - žene.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: "Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece" - istakao je tada Hari "Puls.

Hari Varešanović
foto: EPA

Više od decenije živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasmine, sa kojom je stupio brak 2010. godine, odmah posle razvoda od prve supruge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs