MUŽ JE REKAO "JEDVA ČEKAM RAZVOD", A ONA NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Da li se IZA OVOG OSMEHA KRIJE KRAJ BRAKA?

Svetski mediji ne prestaju da preispituju odnos Emili Blant i Džona Kasinskog nakon njegove izjave da "jedva čeka razvod"

Ljubav
Autor:
MUŽ JE REKAO "JEDVA ČEKAM RAZVOD", A ONA NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Da li se IZA OVOG OSMEHA KRIJE KRAJ BRAKA?
Foto: Alberto Rodriguez / AFP / Profimedia

Emili Blant nikad bolje nije izgledala nego ovih dana, dok promoviše svoj novi film Openhajmer koji je u bioskopima, kod publike ali i kritike dobio najbolje moguće ocene.

Tri večeri zaredom ona je dominirala sa svojim modnim izborom. Perfektno obučena, tek sada je pokazala telo na koje mogu da joj pozavide žene širom sveta.

Emili Blant
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da Emili neguje prirodan izgled, pa je tako jedna od retkih žena u Holivudu koja nije podlegla plastičnim korekcijama.

Emili Blant
foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Na prvi pogled ona je jedna ostvarena i uspešna žena koja ima sjajnu karijeru, decu i divnog muža - takoreći sve, ali nešto tu ne štima.. A šta ne štima isplivalo je u javnost onaj momenat kada je njen suprug Džon Krasinski, rekao na crvenom tepihu svojoj ženi: "Jedva čekam razvod" i to u momentu kada su svi klicali njeno ime dok je par pozirao paparacima.

Emili Blant, Džon Kasinski
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Džon Krasinski je takođe vrlo ostvaren i uspešan glumac, čije uloge godinama oduševljavaju publiku širom sveta. Ipak, obožavaoci komentarišu kako Džon ne može da podnese uspeh svoje supruge, pa je to mogući razlog za razvod ovog para...

Ipak, sve ostaje samo na spekulacijama, a do sada par je demnatovao da se razvodi. Nadamo se da u ovom slučaju nije istinita ona naša naroda poslovica koja kaže: "Gde ima dima, ima i vatre"..

Emili Blant, Džon Kasinski
foto: Alberto Rodriguez / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs