PRIČALO SE DA OLIVER 10 GODINA VARA SUPRUGU S OVOM MANEKENKOM: Žena mu je od stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći

Pričalo se da je veran u ljubavi, a onda mu je jedna afera umalo zagorčala život

Ljubav
21:44h Autor:
PRIČALO SE DA OLIVER 10 GODINA VARA SUPRUGU S OVOM MANEKENKOM: Žena mu je od stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći
Oliver Dragojević, Foto: preentscreen/Youtube

Vesna i Oliver Dragojević upoznali su se 1973. godine, ubrzo se venčali i ostali zajedno sve do njegove smrti, a manje je poznato da je pevač koji je publiku osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama vodio život pun kontroverzi.

Naime, Olivera koji se svojski trudio da održi imidž porodičnog čoveka, 2006. godine zadesio je skandal zbog kog mu se brak umalo raspao. Procurila je informacija da je vodio paralelni život, te imao aferu sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti koja je izjavila da je ona pevačeva najveća ljubav.

Pričalo se svojevremeno da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu. Udovica Olivera Dragojevića otvoreno je govorila o tome za hrvatske medije, a između ostalog naglasila je da joj je trebalo 10 godina da preboli pevačevu prevaru.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna za hrvatski portal javno.com.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - ovim rečima je Oliver stavio tačku na dalje polemisanje o njegovom ljubavnom životu.

A onda je cela priča dobila i epilog na sudu Naime, dok je Branka tvrdila da su joj Dragojevići ostavljali preteće poruke, oni su to ošto demanotvila i podigli kontratužbu, navodeći da su zbog cele situacije pretrpeli duševni bol, koju su posle dugogodišnjeg suđenja isplatili.

Poslednjih godinu dana svog života kantautor Oliver Dragojević vodio je najtežu životnu borbu, koju je na kraju izgubio u splitskoj bolnici. Iako je bolovao od raka pluća, pevač je u decembru 2017. godine, odmah nakon svog 70. rođendana, ispunio sebi jednu od poslednjih rođendanskih želja i družio se poslednji put sa publikom u Splitu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs