MOJ MUŽ JE SPAVAO SA DRUGOM ŽENOM, UBEĐUJUĆI ME DA SU NJIH DVOJE SUPRUŽNICI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: Da, bila sam toliko LUDA

Godinama sam bila u braku sa pravim manipulatorom, a to što je on radio mom mozgu nije normalno

Ljubav
Autor:
MOJ MUŽ JE SPAVAO SA DRUGOM ŽENOM, UBEĐUJUĆI ME DA SU NJIH DVOJE SUPRUŽNICI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: Da, bila sam toliko LUDA
Foto: Printscreen/Instagram/joelletamraz

Gledala sam svog supruga Aruna kako svako veče odlazi u krevet sa ženom koju sam smatrala prijateljicom. Za normalne ljude to bi značio kraj braka, ali ne i za mene. Ne! On je mene ubedio da je to normalno i prirodno.

Prema Arunu to nije bila prevara, on nije bio neveran. On je jednostavno samo dozvoljavao da se njegova "stara duša" spoji sa ženom sa kojom je živeo u braku u prošlom životu.

To što je Anđela bila duplo mlađa od njega, prezgodan i prelepa, nije bilo važno. Bar mi je tako pričao.

Što je još gore - ubedio je i Anđelu, koja je tada imala 26 godina, a moj muž 63, da je normalno da živi sa nama i da se obe ponašamo kao srećna porodica.

A kako je sve počelo?

Imala sam 22 godine i bila sam diplomac na Harvardu. Upoznala sam Aruna koji je tada imao 55 godina i koji je došao iz Indije da radi kao jogi. Tražio mi je oko 2.000 evra za kurs joge i iako sam bila zapanjena cenom, ja sam pristala.

Vremenom me ubedio da smo u bivšem životu bili ljubavnici, pa mi je bilo prirodno da sa njim nastavim život. Tri godine kasnije smo se venčali.

Nisam ni primetila da se nalazim u vezi sa manipulatorom koji se prodaje kao duhovni vodič.

Zavedena time da svi težimo unutrašnjem miru, mentalnoj jasnoći, fizičkom blagostanju, ja sam radila u jednoj IT firmi i kući donosila pozamašnu cifru sa kojom sam finansirala njegov život jogija.

Za to vreme Arun se predstavio kao naslednig duge loze jogija sa Himalaja. Otvorila sam mu studio za jogu a on je kurseve naplaćivao i po 5000 evra.

Ljudi su bili spremni da skupo plate za ideju unutrašnjeg mira i zdravog tela.

Znam da je mene lično zaveo tom idejom. Majka me ceo život okretala ka ideji duhovnog traganja, dok je otac bio odsutan. Tako sam izrasla u osobu koja je bez pitanja pala na Arunovu filozofiju. On je mogao da radi sa mnom šta je hteo.

Toliko slepo sam mu verovala da mi nije bilo čudno kada je našu instruktorku joge, 26- godišnju Anđelu, prelepu mladu ženu predstavio kao svoju suprugu iz prošlog života.

Ko sam bila ja da mu kažem da ne može da "ponovo ujedini njenu i svoju dušu"? Tako sam se obrela u braku sa osobom koja me varala pred mojim očima.

Čak i kada je očigledno izneverio moje poverenje, otvoreno spavajući sa drugom ženom, i dalje sam se ubeđivala sebe da je on čovek koji je ključ za moj zdrav, čist i izvanredan duhovni život.

Poziv za buđenje stigao je od kolege sa kojim sam se družila u firmi u kojoj sam radila. Povremeno sam mu se poveravala i kada je čuo za moj stil života i bračni život, jasno mi je rekao da ta situacija nije baš normalna.

Trebalo mi je neko vreme da shvatim u šta sam se upetljala.

Nakon nekog vremena sam se zaljubila u tog kolegu i bila sam spremna da se rešim Aruna.

Napuštala sam brak u fazama - prvo sam se preselila iz naše spavaće sobe u dnevni boravak. Zatim, nakon nekoliko dana, činilo se da je Arun osetio da je igra završena i ponudio se da se vrati u Indiju. Kupila sam mu kartu, pozdravila se i podnela zahtev za razvod. Čak i nakon što smo se razveli, nastavio je da traži od mene novac.

Ali kada sam mu rekao da neće dobiti ni peni, više se nisam čuo za njega.

Gledajući unazad, vidim da je Arun stvorio ličnost i prilagodio svoja učenja da dobije ono što je želeo od mene: kontrolu, novac i seks.

Arun mi je ogadio jogu. Više ne meditiram niti praktikujem jogu.

Pronalazim druge načine da smirim svoj um i pokrenem svoje telo - šetam pse, vežbam bez duhovnih konotacija, razgovaram sa prijateljima, brinem o drugim ljudima. Normalne stvari u životu su ono što me sada drži na zemlji.

(Stil/Daily mail)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs