NAS ČETVORO SMO U VEZI I NE ZNAMO KO JE OTAC KOJEG DETETA: Žive svi zajedno, u krevetu se smenjuju po posebnom principu

Četvoro ljudi koji su u ljubavnom odnosu, šokirali su javnost svojom specifičnom ljubavnom pričom.

Ljubav
Autor:
NAS ČETVORO SMO U VEZI I NE ZNAMO KO JE OTAC KOJEG DETETA: Žive svi zajedno, u krevetu se smenjuju po posebnom principu
Foto: Printscreen Instagram/ polyfamory

Poligamne veze oduvek su bile intrigantne, dok se čini da takvi odnosi danas postaju sve popularniji. Priča Bosanca koji živi s dve žene postala je prava senzacija na mrežama, a njihovo iskustvo izazvalo je oprečne komemntare. Međutim, uvek ima i specifičnijih priča, a jedna takva dolazi o porodici koja tvrdi da je monogamna uprkos činjenici da ih ima četsvoro. Naime, dva muškarca i dve žene su u ljubavnom odnosu u kojem se po zanimljivom principu smenjuju partneri.

Situacija je sama po sebi komplikovana, a činjenica da su priznali su da nemaju pojma ko je otac dvoje najmlađe dece u njihovoj porodici, te da ne planiraju da saznaju uskoro mnoge je šokirala.

Poligamija, Četvoro detvorka iz Libana
foto: Printscreen Instagram/polyfamory

Porodica živi u Libanu i svi su u velikoj ljubavi. Odnosi funkcionišu prema sledećem principu: dvojica nuškaraca u kući menjaju krevete svake druge noći, tako da kada su njihove "žene" zatrudnele u roku od nekoliko meseci jedna od druge – a nije bilo moguće reći ko je biološki otac kojeg deteta.

Uprkos činjenici da mogu da urade DNK analizu kojom bi razjasnili nedoumici, oni ističu da za nji to nije ni važno, jer žele da podele roditeljske odgovornosti.

Osmočlanu porodicu čine Alizija i Tajler Rodžers koji su imali dvoje dece od sedam i osam godina, pre nego što su proširili vezu sa prijateljima Šonom i Tajom Hartles.

"Želeli smo da učinimo sve što smo mogli da osiguramo da se svi osećaju kao jednaki roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi promenila ništa", rekla je Taja za Today. Zajednički život otpočeli su 2020. godine, dok su se Taja i Alizija porodile 2021. godine, i to u razmaku od 7 meseci. Osim što se ne zna ko je otac kojeg deteta, njih dve sebe smatraju mamama svoj deci.

Smenjivanje u krevetu

Spavaju svi zajedno i jedan na jedan, ali komunikacija je ključna. Ako jedan par želi malo vremena nasamo, objaviće to u grupnom četu. U jednom videu su prikazali kako se bude jedno pored drugog u svakoj kombinaciji.

Uprkos tome što naizmenično imaju odnose, žene nemaju interesa za intimnost jedna sa drugom, kao ni muškarci.

"Da mi je neko pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi sa četvoro dece, smejala bih mu se u lice", rekla je Taja - "Nisam znala da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila", dodala je.

Ona je takođe naglasila su sada svi čak manje ljubomorni nego što su bili ranije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs