JEDINI HOLIVUDSKI PAR KOJI JE OSEDEO ZAJEDNO: Ovo je najlepša ljubavna priča koju ćete danas pročitati

Prelepa ljubavna priča holivudskog para je koja je toliko posebna baš zato što je savršeno normalna.

Ljubav
11:56h Autor:
JEDINI HOLIVUDSKI PAR KOJI JE OSEDEO ZAJEDNO: Ovo je najlepša ljubavna priča koju ćete danas pročitati
Holivudski par koji je ostario zajedno., Foto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Glumac Džefri Din Morgan, najpoznatiji je po ulozi u seriji "The Walking Dead". Iako je glumac ranije bio oženjen i prošao kroz nekoliko neuspešnih veza, kada je prvi put sreo Hilari Barton, znao je da je ona prava.

On je 17 godina stariji od nje i niko nije ni mislio da će se njih dvoje zaljubiti a sada su srećnoj vezi su već godinama - njihova ljubavna priča je zaista jedinstvena.

Sve je počelo sastankom na slepo 2009. godine.

Džefriju Dinu Morganu i Hilari Barton su zajednički prijatelji namestili sastanak na slepo. Morgan je u tom trenutku bio slobodan, a njegov prijatelj je znao da bi mu Hilari savršeno odgovarala i bio je u pravu.

"Znao sam čim sam je upoznao da je ona ta," izjavio je glumac odmah nakon sastanka.

Govoreći o svom prvom susretu sa Dinom, Hilari je rekla: „Kada je došao, bio je tako pun samopouzdanja. Nisam bila devojka koju neko proganja. Uvek sam bila alfa. A Džefri je rekao: 'Bićeš moja devojka.'

Uživala je u njegovom udvaranju, a jedna stvar joj se kod njega posebno izdvojila - "Pala sam na njegovo samopuzdanje," priznala je glumica.

Džefri Din
foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Džefri i Hilari dobili su prvu bebu posle nekoliko meseci zabavljanja.

2010. dobili su sina Agustusa i 8 godina kasnije ćerku Džordž Virdžiniju. Džefri je bio prisutan na njihovim rođenjima i nije se plašio da uzme u ruke svoju novorođenčad.

On je zapravo pomogao pri porođaju oba deteta, naravno uz pomoć njihove babice, koja je u jednom trenutku tokom Agustusevog porođaja rekla glumcu:„Uhvatićeš bebu."

Kada je u pitanju rođenje njihovih ćerki, pošto je već imao iskustva znao je šta sledi. „Kad je žena počela da se porađa, babica se pomerila u stranu. I samo sam je zgrabio za njene male obraze i izvukao je za 3 sekunde.”

Džefri Din Morgan i Hilari Barton preselili su se na svoju farmu.

Na svom prvom sastanku pitali su jedno drugo „Šta žele od budućnosti?“ i oboje su odgovorili: „Živeti i podizati porodicu na farmi."

Sa ove vremenske distance možemo slobodno da kažemo da su se njihovi snovi i ostvarili. Porodica Din-Barton je napustila poslove u LA-u radi mirnijeg i jednostavnijeg života i preselila se na farmu u severnom delu Njujorka.

Din i Barton ovo mesto smatraju svojim domom još od 2018. godine. Na farmi uzgajaju stoku, magarce, pse, kokoške, čak i alpake.

Džefri i Hilari su "pronašli sreću u ovom načinu života - teškog rada i seoskih poslova" i želeli bi da to mogu i drugi da iskuse.

Venčanje za njih nije značilo samo puko potpisivanje papira.

Čak i pre nego što je provela sa njim više od decenije i pre nego što su postali roditelji, Hilari je verovala da je Džefri njen muž od samog trenutka kada su se upoznali.

„Umesto da se zavetujemo odmah mi smo više do 10 godina živeli u pravom braku. Bilo je dobrih i loših vremena. Pravi blagoslov je bio što smo sve to proslavili zajedno sa našom decom."

Pa je nastavila: „Godinama su pisali da smo se venčali 2014. ili 2015. i da sam i ranije bila udata pa i razvedena. Ništa od toga nije bilo tačno, ali mi smo znali svoju istinu. Tako da je bilo besmisleno demantovati bilo šta." Imali su privatno venčanje koje je bilo magično uz njihovu porodicu i prijatelje.

Još uvek razmenjuju slatke poruke.

Uprkos razlici u godinama, Džefri Din Morgan (57) i Hilari Barton Morgan (41) imaju vezu koja u mnogima izaziva ljubomoru. Govoreći o svom mužu, Hilari kaže: „On je kamen, on je onaj koji kaže 'Hajde da budemo mirni u vezi ovoga i smiri situaciju'.

O svojoj ženi, Džefri je rekao: „Ona čuva tvrđavu kada sam ja odsutan, ali i kada sam ja tamo. Mislim da ona smatra da sam dobar otac i da joj je to najseksipilnija stvar kod mene. Ona ima dovoljno ljubavi za sve nas, neverovatan je dar imati toliko ljubavi. Sviđa mi se život koji sam uspeo da izgradim sa Hilari, a njoj se jednostavno dopada osoba kakva sam ja postao."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs