PAR SA NAJLEPŠOM LJUBAVNOM PRIČOM U HOLIVUDU: "Obožavam svaku oblinu njenog tela, ona je za mene NAJZGODNIJA ŽENA"

Tokom 22. godine braka njihova ljubav nije nimalo izbledela. Pirs Brosnan i Keli Smit se vole kao i prvog dana.

Ljubav
Autor:
PAR SA NAJLEPŠOM LJUBAVNOM PRIČOM U HOLIVUDU: "Obožavam svaku oblinu njenog tela, ona je za mene NAJZGODNIJA ŽENA"
Pirs Brosnan i Keli Smit, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati Holivudski glumac Pirs Brosnan i njegova supruga Keli Smit imaju jednu od najlepših ljubavnih priča među poznatima.

Brosnan i Keli su snimljeni u Malibuu, gdje su se zajedno uputili na predstavljanje nove knjige Pauline Porizkove. Uskladili su svoje tamne odevne kombinacije, ona se odlučila za crnu haljinu, a on za crne pantalone i majicu, dok su poglede sakrili iza tamnih naočara.

Upoznali su se još davne 1994. godine, pre njegove kultne uloge Džejms Bonda, a venčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca svih njegovih obožavateljki. Glumac oduševljava žene širom sveta svojim kavaljerskim ponašanjem prema supruzi, kojoj svakodnevno otvara vrata automobila. Paparazzi ih često znaju uhvatiti kako razmenjuju nežnosti u javnosti.

1 / 9 Foto: Profimedia

Keli je, za razliku od brojnih žena u Holivudu godinama uspešno odolevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a vremenom je i nabacila nekoliko kilograma viška, što su joj zamerili svi osim supruga. Baš naprotiv, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ućutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma.

Pirs Brosnan, Keli Smit
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednom prilikom Pirs je izjavio: "Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njenog tela i ona je najlepša žena za mene a ujedno je i majka naše dece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog njene lepote. Sada je volim još više kao majku naše dece. Jako sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Danas su ponosni roditelji troje dece, 23. godišnjeg Dilana i 19 godišnje Paris, koje je dobio s Keli ali i 36 godišnjeg Seana, kojeg je dobio sa Kasandrom. Također je prisvojio i Kelinu decu Šarlotu i Kristofera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harisom, ali nažalost Šarlota preminula 2013. godine od raka, baš kao i njenina majka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs