pogledajte

NEPREPOZNATLJIVO IZDANJE POZNATOG ZAVODNIKA: Drastično ostario, za kretanje mu je potreban i štap

Pirs Brosnan iznenadio je promenom imidža, ali za to ima opravdan razlog.

Star look
Autor:
NEPREPOZNATLJIVO IZDANJE POZNATOG ZAVODNIKA: Drastično ostario, za kretanje mu je potreban i štap
Pirs Brosnan, Foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac Pirs Brosnan (69) promenio je izgled, ali za to ima opravdan razlog. Naime, trenutno snima novi film 'The Last Rifleman', a glumi veterana Drugog svetskog rata. Na novim fotografijama izgleda neprepoznatljivo sa sedom kosom i naboranim licem, a služi se i štapom za hodanje.

Glumi veterana koji beži iz svog staračkog doma u Severnoj Irskoj i bori se za povratak u Francusku za 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji. Priča je inspirisana veteranom Drugog svetskog rata Bernardom Jordanom koji je u dobi od 89 godina pobegao iz svog staračkog doma u Istočnom Saseksu, ukrcao se na autobus za Portsmut, seo na trajekt za Francusku i zaputio se u Normandiju u junu 2014.godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, glumac je u braku već 21 godinu s novinarkom Kili Šej Smit (58) koju je upoznao 1994., tri godine nakon gubitka svoje prve supruge. Pirs i ona su bili u braku od 1980. te je on usvojio njenog sina Krostofera (49) i ćerku Šarlot. Dobili su i sina Šona (38) koji se bavi glumom.

Brosnan i Šaje Smit su se sreli 1994. u kafiću u Meksiku i zaljubio se u nju i pomogla mu je da prebrodi bolan period te ga izvukla iz depresije, kako je sam često govorio. Bila mu je i velika podrška kada je njegova ćerka Šarlot preminula 2013. u 42. godini od raka jajnika baš kao i njena majka Kasandra. Brosnan za suprugu ima nadimak i naziva ju 'svojom devojkom' dok priča o njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Pirs Brosnan