ŠTA DA RADITE AKO VAM SE MUŽ ZALJUBI U DRUGU ŽENU: Psiholozi smatraju da imate samo 1 IZBOR i to bez izuzetka

Ako vaš muž voli drugu ženu, a to poriče sve pod izgovorom da ste sve to izmislili - tada imate samo jedan izbor

Ljubav
Autor:
ŠTA DA RADITE AKO VAM SE MUŽ ZALJUBI U DRUGU ŽENU: Psiholozi smatraju da imate samo 1 IZBOR i to bez izuzetka
Šta uraditi ako se muž zaljubi u drugu ženu?, Foto: Shutterstock

Zamislite tu agoniju da se čovek kojeg obožavate zaljubi u drugu ženu. A kako ste to primetili? Stalno priča o njoj, ona je akter skoro svake druge njegove priče, a dok govori o njoj oči mu poprimaju sanjiv izgled... Dok se vama život pretvara u košmar, on sve negira govoreći kako ste "ludi", kako ste sve "umislili" te da on nije zaljubljen u nju. Ali vi najbolje znate svog čoveka, zar ne?

Beznadežna ljubav prema drugom

Postavlja se pitanje: zašto je nekome potrebno da voli beznadežno nekoga drugog? Vi padate u zamku i osećate sažaljenje prema čoveku koga volite jer je zaljubljen u nekog ko od njega pravi budalu.

ljubomoran muškarac, ljubomora, tuga, par, svađa, razvod
foto: Shutterstock

Žao vam je da ga neko toliko ponižava i ignoriše. Pokušavate da mu stavite do znanja da pravi budalu od sebe takvim ponašanjem, da biste na kraju završili u eksplozivnoj svađi sa mužem koji postaje agresivan kada ga suočite sa istinom.

Vi ste na neki način započeli tabu temu. Da ste ćutali o tome, ništa se desilo ne bi.

Ali da li vredi i dalje igrati ulogu u ovom pozorištu apsurda? On negira svoju zaljubljenost. Ta druga žena ga "vuče" za nos. Vi osećate duboku izdaju od svog partnera, koji vas ubeđuje da se ništa ne dešava i da ste sve izmislili.

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

Savet psihologa je da iz ove situacije bežite glavom bez obzira, jer čovek se ne menja tek tako. Ljubav vašeg muža prema drugoj ženi ne može nestati preko noći.

Zašto da živite u tom nezdravom odnosu? Zašto da patite i gledate kako vas ne voli neko koga vi obožavate?

Stoga, ako vidite da se vaš muž zaljubio u drugu ženu, idite od njega - jer ako ga ostavite patićete tada, a ako ostanete sa njim patićete ceo život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs