ljubavni život

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT MARIJE ŠERIFOVIĆ: Njen jedini dečko bio je SLAVNI PEVAČ, a pisalo se i o njenoj vezi sa DIZAJNERKOM

Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, te su je mediji povezivali sa mnogim devojkama i muškarcima. Predstavljamo vam sve njene navodne odnose o kojima se spekulisalo.

Ljubav
14:19h Autor:
BURAN LJUBAVNI ŽIVOT MARIJE ŠERIFOVIĆ: Njen jedini dečko bio je SLAVNI PEVAČ, a pisalo se i o njenoj vezi sa DIZAJNERKOM
Sve ljubavi marije šerifović, Foto: Printscreen Twitter/ Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović našla se u centru pažnje nakon skandaloznog snimka koji je isplivao, a na kojem pevačica histerično psuje i udara u svoj automobil.

Pevačica je navodno saznala da ju je devojka prevarila, te je zbog toga tako urno odreagovala. Međutim, ona se tim povodom oglasila, te poručila da to što se desilo nikoga ne treba da se tiče, kao i da je primila lošu informaciju.

Njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, posebno zbog njenog seksualnog opredeljenja.

Marija Šerifović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Marija nikada javno ne prikazuje svoje devojke, te javnost ima više prostora za nagađanja.

Navodno, najpoznatija njena veza ili odnos koji je medijski propraćen, jeste sa Džejlom Ramović kojoj je Marija bila mentor u pevačkom takmičenju.

Prema tvrdnjama izvora bliskih Džejli, pobednica "Zvezda Granda" je navodno uhvatila svoju mentorku sa drugom devojkom, zbog čega je došlo do svađe, a onda i raskida veze.

Džejla Ramović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pre Džejle, Mariju su povezivali sa raznim devojkama i muškarcima.

Dugo se pisalo o tome da je pevačica navodno bila u vezi sa dizajnerkom Elenom Karić. Pisalo se da su Marija i Elena bile u strasnoj vezi, međutim njihove porodice su to demanotovale, pa je sve ostalo na nivou nagađanja.

Marija Šerifović
foto: Kurir

Poznato je i da je Marija navodno bila u dugoj vezi sa devojkom koja živi u Americi. Prema pisanju medija, njih dve upoznale su se preko zajedničkih prijatelja, dok je pevačica često odlazila u Los Anđeles kod nje.

Međutim, u javnosti ne postoji njihova zajednička fotografija koja bi mogla da potvrdi taj odnos.

Veza sa crnogorskim pevačem i glumcem, Slavkom Kalezićem bila je je jedina koja je predstavljena javnosti. Međutim, njihov emotivni odnos nije trajao dugo, te su raskinuli nakon 6 meseci zabavljanja. Čak se spekulisalo i da je njihova veza bila samo marketinški trik.

Marija je jednom prilikom otrkila da nema problem da otvoreno prizna kada joj se neko svidi, te da ima dovoljno samopouzdanja kada su ti odnosi u pitanju.

"Čujem i od prijatelja u poslednje vreme da niko nema samopouzdanja kada je start u pitanju. Ja tih problema nemam, preduzimam uvek korak i ne čekam nikada", rekla je Marija.

Ona je opisala kako bi izgledala njena svadba ukoliko bi do nje došlo, dok je jednom prilikom sa pratiocima na Instagramu prokomentarisala kako bi volela da se ostvari u ulozi majke.

"Sigurna da će moja svadba biti ultimativno tadicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu", rekla je ona.

"Sasvim sigurno da da, volela bih da postanem majka, ali otom potom i polako", prokomentarisala je Marija.

1 / 9 Foto: Kurir / Stefan Jokić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs