Šuška se

KAD JU JE UPOZNAO IMALA JE SAMO 10, A ON 33: Danas su par o kojem se najviše priča, a mnogi tvrde da je raskid neminovan

Leonardo Dikaprio je frajer, ali žene mu najviše zameraju što obožava mlade devojke i nikad, ali baš nikad ne izlazi sa ženama koje su njegovo godište

Ljubav
17:06h Autor:
KAD JU JE UPOZNAO IMALA JE SAMO 10, A ON 33: Danas su par o kojem se najviše priča, a mnogi tvrde da je raskid neminovan
Foto: Profimedia

Ne postoji osoba na svetu koja ne zna za Leonardovu sklonost ka mlađim devojkama. Šuška se da raskida i najjače veze čim njegova devojka napuni 25 godina. Tako će biti i ovaj put, kažu oni koji ga najviše poznaju.

Iako je sa Kamilom Morone već četiri godine u vezi, smatra se da će tome doći kraj sada kada je ona proslavila rođendan.

Priča o njihovom upoznavanju je za mnoge jeziva:

Leonardo je 23 godine mlađu Kamilu upoznao preko Al Paćina koji se tada zabavljao sa njenom majkom, glumicom Lusilom Sol.

Kamili je tada bilo samo 10 godina, a njemu 33 godine.

Od kako zvanično postali par, Leonardo i Kamila su predmet ogovaranja. Pričalo se kako ona hoće da ga "ulovi" na bebu, ali Leonardo je oduvek pričao kako ne želi da ima decu.

Međutim, njihova veza odoleva svim govorkanjima. Paparaco ih je fotografisao kako šetaju po plaži Malibua držeći se za ruke. Manekenka je uživala na suncu dok je Leonardo pokušavao majicom da sakrije višak kilograma.

Par poslednje dane na plaži provodi u društvu Leonardovih prijatelja, ali i Kamilinog oca u čijem je društvu bila i kada su znatiželjni fotografi pokušali uloviti njeno toples izdanje, prilikom čega je jedva uspela rukama prekriti grudi kako ne bi otkrila previše.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs