BURAN ŽIVOT

PRVI PUT SE UDALA TRUDNA SA 19 GODINA ZA OPASNOG MOMKA, NAREDNA 2 BRAKA ODRŽANA U TAJNOSTI: Svi muškarci Kaje Ostojić

Atraktivna pevačica stavila je tačku na vezu sa fudbalerom, a pre ove romanse imala je turbulentan ljubavni život.

Ljubav
14:59h Autor:
PRVI PUT SE UDALA TRUDNA SA 19 GODINA ZA OPASNOG MOMKA, NAREDNA 2 BRAKA ODRŽANA U TAJNOSTI: Svi muškarci Kaje Ostojić
Svi bivši partneri Kaje Ostojić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Medijima je odjeknula svest da je srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić navodno raskinula trogodišnju vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kako piše Telegraf, par je okonačno romansu navodno pre mesec dana jer je fudbalerova porodica bila protiv toga da Kaja bude njihova buduća snajka. Fudbaler se vratio u rodni grad da nastavi dalje sa životom bez pevačice.

Ljubavni život Kaje Ostojić je oduvek bio turbulentan i intrigirao je javnost. Iza sebe ima 3 propala braka.

Prvi put se udala sa samo 19 godina za opasnog momka Nikolu Dragojlovića kada je ostala u drugom stanju. Nikola je inače hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice, a u zatovru u Beču proveo je 9 godina. Iz braka sa njim, Kaja ima ćerku Nikolinu.

"Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu kćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam videla. Prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, pre skoro 18 godina. Kad smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa. Sve sam sama podigla", ispričala je Kaja za "Glossy svojevremeno.

Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku 14. jula 2009. godine, a kuma joj je bila pevačica Maja Marijana. Intimnoj ceremoniji prisustovala je samo najuža porodica.

Prvu godišnjicu braka proslavili su večerom koju je sportista organizovao , pa poklonivši Kaji skupocen komad nakita, kao i nov mobilni telefon.

U to vreme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život krenuo je pogrešnim smerom, sporazumni razvod bez teških reči usledio je krajem 2010. godine posle samo četiri i po meseci braka.

Kako je govorila udaljili su se i vremenom osetili veliku netrpeljivost. Kaja je podnela zahtev za razvod, razišli su se sporazumno i Uroš se iselio iz stana.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen Youtube / KONTA SHOW

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovek sa kojim ću ostariti, ali sam pogrešila - izjavila je svojevremeno Kaja.

Nekoliko meseci pre rastanka gradom su kružile razne glasine, kako su se njih dvoje svađali, pa da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama...

- Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi -rekla je tada Kaja.

Treći Kajin suprug bio je svetski poznati belgijski di džej italijanskog porekla Vita Lućeentea poznatijeg kao Džunior Džek. Za njega se pevačica udala u Briselu 2014. godine u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će ovaj brak biti treća sreća, do razvoda je došlo nakon pet godina.

Kaja Ostojić i Džunior Džek
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Tada je u Instagram postu objasnila da "ljubavi nema", da su se ona i Džunio rastali prijateljski i zamolila medije "da je puste da se bavi svojim životom".

- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama -rekao je u ispovesti medijima Džunior nakon kraha.

Razvod su krili od medija, ali se saznalo kada je jedan domaći dnevni list objavio da Kaja navodno vara Džuniora sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Kaja je to demantovala putem Instagrama, ali je priznala da se razvodi.

U žiži javnosti bila je i Kajina veza sa reperom Skaj Viklerom. Oni su svoju romansu započeli tokom trajanja rijalitija "VIP Veliki brat"

Vezu su nastavili i nakon rijalitija, a potrajala je samo nekoliko meseci.

Pa, ljudi, to je bilo pre 15 godina. U „prošlom zivotu”, da tako kažem… Apsolutno nema govora o tome, niti razloga da se to navodi kao moja „najveća ljubav”, jer je to jako daleko od istine. Oboje smo tada bili klinci i zajedno prosli kroz taj rijaliti u kojem smo bili i, nakon toga, ostali u vrlo korektnom odnosu – odgovorila je svojevremeno na pitanje o bivšem.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs