Ljubavni život hrvatskog glumca

KAKO SE MILENA (37) UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG FRANU LASIĆA (67): Mlađi muškarci bi dali sve da su u formi kao Frane!

Frano Lasić važi za velikog zavodnika. Njegove bivše devojke i žene su često bile duplo mlađe od njega. Sve te ljubavi završavale su se mirno, što samo svedoči o tome kakav je čovek Frano

Ljubav
Autor:
KAKO SE MILENA (37) UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG FRANU LASIĆA (67): Mlađi muškarci bi dali sve da su u formi kao Frane!
Foto: ATA Images

Poznati muzičar i glumac Frano Lasić (67) pre dve godine postao je tata malom dečaku Nikolasu. Na svet ga je donela njegova 30 godina mlađa supruga, srpska umetnica Milena Lasić (37)

Par je priznao da su čak tri nedelje birali ime za sina:

"Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća," rekla je Milena.

Umetnica kaže i kako se nosi s negativnim komentarima na račun braka s tri decenije starijim muškarcem.

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos," zaključila je Milena Lasić.

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova je Milenino prvo dete, dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćerku Linu. Glumac i umetnica venčali su se u oktobru 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom venčanju goste je pesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon venčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim muzičkim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri nedelje. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje dece, Luku i Linu.

Međutim, poznato je da je Frano Lasić veliki zavodnik. Evo šta smo sve načuli o njegovim ranijim devojkama:

Glumac se zabavljao sa 22 godine mlađom Sašom Lešnik. Bivša devojka govorila je kako joj godine nisu bitne kod muškarca i da inače ne preferira starije muškarce, iako su joj uvek bili dragi. Lasić joj je kuvao i motivisao je u karijeri.

Brojni internetski portali u to vreme raspisali su se o tome kako je glumac SMS-porukom ostavio slovensku manekenku, dok je u Splitu vredno snimao seriju 'Ruža vjetrova'. Takve glasine glumac nije komentarisao.

Ali, njegova bivša devojka Saša raspričala se za slovenske medije te je rekla kako je bila šokirana njegovim činom.

Naime, u to vreme bila je s prijateljima u Puli i šokirala se nakon što ju je glumac putem poruke obavestio da je s njima gotovo.

"Prva stvar koja mi je prošla kroz glavu bilo je kako da se novonastala situacija reši. Mislila sam da će se moći nešto ispraviti s obzirom da smo nedavno imali neke vrlo kritične trenutke koje smo rešili. Ali, ovaj put to nije baš bilo tako", rekla je Saša.

"Ne zameram mu. Frano je super osoba, svi ga vole i veliki je šarmer. Želim mu sve najbolje u životu", rekla je Saša koja je o glumcu i nakon bolnog prekida imala samo reči hvale.

Rekla je kako joj nije žao što je bila u vezi s hrvatskim zavodnikom. "Naš odnos je bio pun lepih, i onih malo manje srećnih trenutaka, ali nikada nam nije bilo dosadno", rekla je manekenka.

Dolores Lambaša

Pokojna glumica Dolores Lambaša nakon dve godine veze spakovala je svoje kofere i iselila se iz stana Frane Lasića. Glumica je rekla kako su dugo imali problema.

"Obaveštavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića", poslala je glumica SMS prijateljima.

"Imali smo probleme već duže vreme. Zato smo odlučili da leto provedemo odvojeno kako bismo odlučili šta dalje. Na kraju smo oboje shvatili da našoj vezi nema spasa", rekla je za 24 sata.hr

Frano nije komentarisao raskid s glumicom, zato što je bio na jedrenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs