Neverovatno

UŠLA JE U POGREŠNU HOTELSKU SOBU I SPAVALA SA NEZNANCEM: A onda je pozvao muž...

Neke priče su stvarno nerealne

Ljubav
21:53h Autor:
UŠLA JE U POGREŠNU HOTELSKU SOBU I SPAVALA SA NEZNANCEM: A onda je pozvao muž...
Foto: Shutterstock

Svako od nas ima neku neverovatnu priču, ali one najbolje uglavnom vrlo brzo postaju viralne. Naravno, pod pretpostavkom da neko ima hrabrosti da ih ispriča. Tako je na temu najluđih životnih iskustava anonimna devojka koja se predstavila kao Marta zaradila laskavu titulu najneobičnije priče, a ova se mnogima od nas nekad pojavljuje i kao prilično napeta maštarija.

Slušajte sad ovo...

"Suprug i ja svako leto biramo novu destinaciju i pošto još nemamo dece, uglavnom su to pravi hedonistički provodi prepuni zabave, sunca, dobre hrane, izlazaka i, naravno - alkohola. Pre dve godine letovali smo na jednom grčkom ostrvu i bila je tako dobra atmosfera da smo zaista uživali", počela je svoju priču na Redditu Marta.

Suprug je otišao ranije u sobu

"Međutim, jednom prilikom jeli smo neke sumnjive morske plodove i tokom večeri suprug se žalio na grčeve u stomaku. Već smo tada dobro popili, ali meni je baš bilo dobro na prijatnoj terasi uz sjajnu muziku pa sam mu rekla neka da ću mu se pridružiti nešto kasnije."

Ipak, nije baš išlo sve po planu...

"Mislim da sam baš preterala u piću, a sećam se da su mi se nabacivala dva Grka, tražila mi da odem s njima na još pokoju rundu, ali sam se uspela nekako rešiti napadnih momaka. Iako su bili zgodni i moram priznati da sam se malo uzbudila na samu pomisao što bi se moglo dogoditi da sam pristala. Shvatila sam da je krajnje vreme da krenem. Ušla sam u hotel, lift me odveo na treći sprat, levi hodnik, soba tačno u sredini s desna. Malo me alkohol ošamutio pa sam gledala samo u pod dok nisam došla do poluotvorenih vrata. Nisam razmišljala zašto su vrata otškrinuta, i dalje sam u mislima imala onu dvojicu Grka pa sam ušavši u mračnu sobu odlučila iznenaditi supruga."

Neke stvari u krevetu su joj bile čudne

I ta priča ne bi bila nimalo neobična da se nije dogodilo nešto sasvim neverovatno...

"Samo sam skinula sve sa sebe i legla na krevet. Na njemu sam napipavala delove tela u potpunom mraku sve dok nisam naišla na onaj deo koji me zanimao. Bila sam baš malo crvcrnuta od alkohola i potpuno sam se prepustila. Neke stvari su mi bile čudne, naravno da jesu, saznat ćete uskoro i zašto. Nisam se obazirala, iako je on bio u potpunoj tišini, ja sam bila glasna i bilo je apsolutno čudesno." Ali možda koju minutu nakon što je sve bilo gotovo Marti je u torbici zazvonio telefon. Pogledala je ko je zove u ovo doba noći, a na ekranu je videla - slika svog muža!

Muž se žalio na buku iz susedne sobe

"Možete li zamisliti kakva je bila moja reakcija?! U šoku sam gledala u telefon, potom sam telefonom osvetlila lice čoveka koji je ležao pored mene. To nije bio moj muž! Bio je to neki nepoznati muškarac, koji je gledao u mene s nekim glupim osmehom. Potpuni horor! U mraku sam napipala odeću, navukla je na sebe, zgrabila torbicu i istrčala napolje."

Marta je očigledno pogrešila sobu i "utrčala" potpunom strancu te ga seksualno iskoristila. Stvarno priča za pamćenje.

"Zadihana sam ušla u svoju sobu, koja je bila odmah do ove, te mužu "objasnila" da je bio toliko dobar bend da sam morala ostati do kraja. A on meni kaže "nisam mogao zaspati od buke iz susedne sobe, mislim da su bili prilično napaljene naše komšije".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs