Horoskop otkriva

Šta podznak govori o vama?

Rođeni u podznaku Škorpije kao magnet privlače suprotan pol, dok rođeni u podznaku Strelca gde god da se pojave dominiraju, ako ne svojom pojavom, onda duhovitošću
Zanimljivosti
23:26h Autor:
Foto: Thinkstock

Podznak u horoskopu u većini slučajeva može da se prepozna po nečijem fizičkom izgledu i karakterističnom držanju, kao i utisku koji ta osoba ostavlja na okolinu. Otkrijte šta vaš podznak govori o vama.

Rođeni u podznaku OvnaVaš samouveren nastup odmah se primećuje, baš kao i spontanost i duhovitost. Iako ste pod uticajem vladara vašeg podznaka, Marsa, planete akcije, nestrpljivi i brzopleti, ipak delujete dostojanstveno. Hod vam je odlučan, a glava ponosno uzdignuta. Puni ste entuzijazma i volite da se dokazujete jer uvek imate neki cilj pred sobom. Stisak ruke vam je čvrst, a sagovornika gledate pravo u oči. Ukoliko vam nešto nije jasno, upadate mu u reč, bez izvinjenja.

Devica je ljudski tornado, Strelac detektor laži: Koja je vaša supermoć?

Rođeni u podznaku BikaProdoran pogled vaših, najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladara podznaka, Venere, planete lepote i šarma, zračite šarmom i seksepilom, pa ne možete da ostanete neprimećeni. Znate da istaknete svoje ženstvene atribute. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost preterivanju primećuje se i u vašem stilu oblačenja i načinu na koji se krećete.

Rođeni u podznaku BlizanacaUglavnom ste vitke građe, lepih šaka i nogu, koje nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planeta komunikacije i informacija, stoga ste stalno u pokretu i uvek tamo gde se nešto događa. Komunikativni ste, druželjubivi, često gestikulirate dok pričate nešto. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelećete po prostoriji i sve primećujete. Znatiželjni ste, veseli i duhoviti, s vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško proceniti vaše godine.

Rođeni u podznaku Raka

Plenite specifičnom mešavinom šarma, nežnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ako ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lepa kosa. S podznakom u Raku, uglavnom ste prepoznatljivi po lepoj kosi i grudima. Često menjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagovati. Lako se uvredite i brzo eksplodirate.

Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

Rođeni u podznaku LavaDostojanstvenim, samouverenim držanjem i otmenom pojavom uvek privlačite pažnju, gde god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće talasastom kosom. Volite da brinete o svom telu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol vitalnosti. Uvek ste sređeni i našminkani, s naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompezan i detinjast u isto vreme, pa ne možete da ostanete neprimećeni.

Rođeni u podznaku DevicePod uticajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i, samo na prvi pogled, suzdržani. Kada se raspričate, ne umete da stanete. Stalo vam je da ostavite dobar utisak, pogotovo ukoliko ste dama. Iako više volite neobavezan stil oblačenja, uvek delujete otmeno. Vaš prodoran pogled često govori više od reči.

Rođeni u podznaku Vage

Iako delujete suzdržano, čak pomalo hladno, znate kako da se svidite drugima. Druželjubivi ste i veoma šarmantni, što je za očekivati s obzirom na to da vašim podznakom upravlja Venera, simbol šarma i lepote. Plenite prefinjenim manirima, ljubaznošću i diplomatskim stavom, svakom znate da ugodite. Vodite brigu o svom izgledu, uvek ste doterani i znate kako da istaknete svoje atribute. Posebno brinete o kosi, a do poznih godina zadržavate mladački izgled.

Rođeni u podznaku ŠkorpijeTajanstveni ste i prilično zatvoreni, nije vas lako “pročitati”. Šta god da obučete delujete harizmatično, nikada ne možete da ostanete neprimećeni jer vašim podznakom upravlja Pluton, planeta koja simbolizuje seksualnost, moć i harizmu. Pod uticajem ste i erotičnog Marsa, pa kao magnet privlačite suprotni pol. Na ovalnom licu dominiraju izražajne oči ukrašene gustim trepavicama ispod markantnih obrva. Ima nečeg opasnog u vama, a izraz vašeg lica retko otkriva o čemu razmišljate.

Životni principi horoskopskih znakova: Sa Ovnom se ne isplati svađati se, Vagi ljubav treba dokazati

Rođeni u podznaku StrelcaGde god da se pojavite, vi dominirate, ako ne pojavom, onda duhovitošću. Zračite vedrinom i bezbrižnošću, vrlo ste društveni i volite da budete primećeni. U toku ste svih zbivanja, volite sportski stil oblačenja i dugo zadržavate mladalački izgled. Privlačite pažnju svojim lepo definisanim nogama i kosom. Vašim podznakom upravlja Jupiter, planeta ekspanzije, pa često preterujete, od zdravog, sportskog načina života do uživanja u porocima.

Rođeni u podznaku Jarca

Na prvi pogled, hladni ste i suzdržani, a raspoloženje vam je podložno čestim promenama. Vaša otmena pojava privlači pažnju okoline. Dostojanstveni ste i samouvereni, a vaš prodoran, ispitivački pogled sve primeti. Veoma ste harizmatični, a zbog lepe, uglavnom tamnije kose, i vitkije, sitnije građe dugo ostajete mladoliki. Vašim podznakom upravljaju Saturn i Uran, planete suprotnog delovanja, koje simbolizuju disciplinu i bunt, pa od njihove pozicije u horoskopu zavisi i kakav ćete utisak ostaviti na druge.

Rođeni u podznaku VodolijeZbog specifičnog, intrigantnog šarma, privlačite pažnju suprotnog pola, ali vi uživate u tome da budete primećeni. Druželjubivi ste i prijateljski nastrojeni. Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Urana, planete novosti i promena, uvek ste u trendu, naročito po pitanju garderobe i tehnike. Vašim podznakom upravlja i Saturn, simbol discipline i strogoće, zbog kojeg delujete staloženo i hladnokrvno.

Rođeni u podznaku RibaHarizmatični ste i prefinjeni, a mladolik izgled uspevate da zadržite sve do poznih godina. Imate lepu kosu, grudi i noge, atribute, koje uvek volite da istaknete. Pogledom koji mnogo toga skriva intrigirate suprotni pol. Pravi ste umetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i muziku, i o tome rado pričate, što je sasvim normalno kada se zna da vašim podznakom upravlja Neptun, planeta koji simbolizuje umetnost, inspiraciju, nadahnuće, lepotu. Iako volite da jedete, ipak, vodite brigu o broju kalorija koje unosite.

Položaj mladeža govori o zdravlju i ličnosti: Mladež na vratu je odlika divljeg karaktera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...