OTKRILI kako im to uspeva

Ovaj siromašni par ima 70 godina, a putuje svetom: Evo u čemu je caka! (VIDEO)

Da putovanje ne mora da znači samo noćenje u luksuznim hotelima sa bazenima i organizovanim skupim izletima, pokazuje ovaj indijski par

Zanimljivosti
Autor:
Ovaj siromašni par ima 70 godina, a putuje svetom: Evo u čemu je caka! (VIDEO)
Foto: Printscreen Jutjub/Drew Binsky

Jedno od najčešćih pitanja mnogih upućeno onima koji putuju svetom jeste kako uštedeti novac za takvo putovanje.

70- godišnji bračni par iz Indije Vihjan i Mohana putuju svetom, a do sada su obišli 23 lokacije. Međutim, ono što je u ovoj priči zanimljivo jeste da je reč o siromašnom paru koji je svoj život posvetio putovanjima, od kojih verovali ili ne, uštede novac.

Vihjan je pre 56 godina otvorio malu prodavnicu čaja u Kochiju, lučkom gradu u Indiji, a danas svaki dan njihov web-shop poseti između 300 i 350 kupaca.

Priču o ovom paru objavio je na Tviteru Anand Mahindra, predsednik Mahindra grupe i otada je video o ovom paru postao pravi hit, ali i inspiracija.

Ona je najveselija mlada na svetu: Svadba trajala 4 dana, ugostili preko dvesta slavnih zvanica! (FOTO)

Posvetili su svoj život putovanjima koja su ih, tvrde, jako promenila. Između ostalih lokacija, boravili su i u Singapuru, Švajcarskoj, Brazilu, Argentini, Njujorku.

Indija je Ani promenila život: Postala sam druga osoba zahvaljujući ovoj lekciji!

Štede svaki dan i onda ušteđeni novac polažu kao depozit za kredit koji zatraže u banci kako bi mogli putovati na željenu destinaciju. Kredit vraćaju tri godine, a nakon povratka s putovanja kreću u isti proces štednje. Pažljivo raspolažu novcem i paze na potrošnju tokom putovanja, a kada ne putuju, žive vrlo skromnim životom.

Najstariji bračni par zajedno ima 213 godina: Deka (108) otkrio tajnu dugovečnosti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs