Astro prognoze

Dnevni horoskop za 13. januar: Škorpije, ne verujte svakome!

Ovan da se više posveti partneru, Bik da se odmara, Rak razočaran, Lav donosi važnu odluku, Vodolija pretrpana obavezama

Zanimljivosti
10:40h Autor:
Dnevni horoskop za 13. januar: Škorpije, ne verujte svakome!
Dnevni horoskop za 13. januar 2019, Foto: Adria Media TV

OVAN

Možete se nepromišljeno upustiti u posao koji vam kasnije donosi štetu. Nepovoljan je dan za nove odluke. Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste voljenoj osobi dokazali vašu ljubav. Bolovi u predelu vrata.

BIK

Veoma ste snalažljivi i uspećete da izađete na kraj sa negativnim poslovnim okonostima do kojih je došlo tuđom krivicom. Važno je da se ne plašite svojih emocija. Prihvatite svoja osećanja. Potrebam vam je odmor.

BLIZANCI

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i spremni ste da se pokrenete kako biste realizovali bitne promene. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da ozbiljnije poragovarate na temu zajedničke budućnosti. Izbegavajte cigarete.

RAK

Nećete se pokajati ako budete uzeli stvari u svoje ruke. Dolazi vreme u kojem ćete uspeti da ostvarite poslovni napredak. Jedno loše iskustvo iz prošlosti ne znači da neka sledeća ljubav neće biti bolja. Proverite svoju dioptriju.

Postanite centar njihovog sveta: Evo kako da privučete pažnju ovih astro znakova! Na ovo padaju svaki put!

Dnevni horoskop za 13. januar 2019
Dnevni horoskop za 13. januar 2019foto: Profimedia

LAV

Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku. Pred vama je povoljan dan za pokretanje poslovnih dešavanja. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam jako prijati. Treba vam opuštanje sa prijateljima.

DEVICA

Očekuje vas dan u kojem ćete uspeti da ostvarite neki manji poslovni pomak. Poradite na svojoj organizaciji poslova. Imaćete novo poznanstvo koje će u vama pokrenuti veoma jake emocije. Psihički ste preopterećeni.

VAGA

Pokušavate da pronađete rešenje za poslovne okolnosti koje nisu ni malo povoljne i lake. Osećate se prilično zabrinuto. Budite iskreni prema sebi, pa ćete onda moći da budete iskreni i prema partneru. Osetljivi sinusi.

ŠKORPIJA

Obratite pažnju na nova dešavanja koja vas okružuju. Nije svaka osoba sa kojom se susretnete iskrena prema vama. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti koje će vam doneti priliku za novu vezu. Problemi sa krvnom slikom.

Čita vas kao knjigu: Ovaj znak Zodijaka nikada nećete moći da prevarite!

Dnevni horoskop za 13. januar 2019
Dnevni horoskop za 13. januar 2019foto: Shutterstock

STRELAC

Nije preterano povoljan dan za posao. Nemojte da očekujete previše i budite spremni na neke zastoje. Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili mnogo vremena i energije. Izbegavajte preterano naprezanje.

JARAC

Nemate dovoljno poverenja i smatrate da su vaše kolege ipak na svojoj, a ne na vašoj strani. Teško vam je da ostvarite stabilnost pored partnera koji nije siguran šta želi. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

VODOLIJA

Bićete preopterećeni obavezama danas i to vam neće ostaviti puno prostora i vremena za promene. Moguće je da imate krizu sa bračnim partnerom i da vaš odnos generalno ide ka nekim problemima. Nije preterano povoljan dan.

RIBE

Možete da očekujete srećne okolnosti koje će vas dovesti do mogućnosti da ostvarite poslovno napredovanje. Teško vam je da donesete novu odluku jer i dalje volite partnera iako niste srećni pored njega. Malaksalost vas prati.

Ovaj horoskopski znak je savršen prijatelj: Morate ih imati kraj sebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs