Astro prognoze

Dnevni horoskop za 19. decembar: Prijaće vam odmor!

Ovan više da jede, Blizanci da se odmaraju, Rak dobija pomoć na poslu, Lav opterećen poslom, Strelac se svađa

Zanimljivosti
10:22h Autor:

OVAN


Pokretanje novog poslovnog projekta vam donosi zadovoljstvo. Ono što danas tu učinite donosi dobre rezultate. Vaš odnos sa voljenom osobom sve više napreduje, pa sve više mislite o braku. Prijala bi vam malo jača ishrana.

 

 

BIK


Danas budite oprezni sa svim odlukama koje donosite jer će sve što danas uradite imati dugotrajan uticaj na vašu karijeru. Iako osoba koja vam se dopada zasad ne pokazuje interesovanje. Proverite svoju dioptriju.


BLIZANCI


Ne budite obeshrabreni malim neuspesima. Ako zaista želite ds uspete, budite uporniji. Danas konačno može doći do napretka u uspostavljanju komunikacije sa osobom kojoj se duže vremena divite. Prijao bi vam odmor.


RAK


Danas ćete konačno dobiti pomoć koja vam je potrebna. Bićete zadovoljni što bar jednom ne morate sve sami. Pokušavate da nađete način da hrabrije priđete osobi koja vas je zaintrigirala. Bez ikakvih problema.

 

Čekaju ih velike promene u 2019. godini: Ovim horoskopskim znacima cvetaće ruže i na poslu i u ljubavi!

Dnevni horoskop za 19. decembar 2018
Dnevni horoskop za 19. decembar 2018foto: Shutterstock

LAV


Sada nije vreme da vas posao preterano opterećuje i brine. I ako dopustite sebi da budete opušteni, biće sve u redu. Ako želite da je zadržite, dobro se potrudite da je ponovo osvojite. Povećajte unos vode.


DEVICA


Danas imate koncentraciju i dobro analizirate trenutno stanje. Odluke koje sada donesete se pokazuju kao ispravne. Ako se brinete za reakciju voljene osobe na vaše iskrene reči, danas bi trebalo da ih kažete. Problemi sa pritiskom.


VAGA


Tokom današnjeg dana će vam se ukazati rešenja dilema koje vas dugo muče. Osobe koje vas koče pokazuju pravo lice. Zbog čestih nesuglasica sa partnerom imate utisak da se sve više udaljavate. Problemi zbog pada imuniteta.


ŠKORPIJA


Danas ćete imati više sreće ako se ne budete oslanjali ni na koga. Trudite se da izgradite samostalnost. Vaša očekivanja u novoj vezi su visoka. Ako se previše zaletite, razočaraćete se. Nemate probleme sa zdravljem.

 

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

Dnevni horoskop za 19. decembar 2018
Dnevni horoskop za 19. decembar 2018foto: Profimedia

STRELAC


Budite spremni na nove komplikacije. U ovom periodu samo veliki trud može da održi ooslovnu situaciju stabilnom. Svađe sa voljenom osobom mogu da dovedu do raskida ako ne nađete kompromis. Grudni koš vam je osetljiv.


JARAC


Mnogo toga ne ide kako bi vi želeli zbog čega lako ulazite u sukobe na poslu. Pokažite malo fleksibilnosti. Danas će jedna osoba iz vašeg okruženja početi da gaji interesovanje za vas. Sinusi su vam osetljivi.


VODOLIJA


Mogući je da će tokom dana doći neočekivani troškovi. Nemojte da brinete, jer je moguće i neočekivano razrešenje problema. Uprkos rečima voljene osobe, vi niste sigurni u njenu vernost i tražite garanciju. Problemi sa štitnom.


RIBE


Danas vam je nepovoljan dan za bilo kakve rizike. Držite se svakodnevnih aktivnosti i poslovne rutine. Neophodan vam je novi partner jer ova veza počinje da vas guši. Želite da raskinete. Moguć je nizak pritisak.

 

Mesečni horoskop za januar 2019: Tokom ovog meseca sve je moguće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs