ovo morate znati o lavovima

Verni do kraja i strastveni: Ovaj horoskopski znak kada nešto zacrta da ostvari, ništa ga ne može pokolebati!

Delimo 9 saveta kao upozorenje o intenzivnom ponašanju i emocijama ovog znaka Zodijaka

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih horoskopskih znakova, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

 

Lav može biti vrlo konkurentan

 

Stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele da budu povređeni u društvenim sukobima,  razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele da se dokažu dostojnim ispred svih.

 

Mogu biti prilično nemilosrdni

 

Ponekad znaju da promene  način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

 

Lav ne odustaje, nikada

 

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulsivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boriće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

 

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!

foto: Shutterstock

Lavovi su vođe

 

Smatra se prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima.

 

Oni žude da budu u centru pažnje

 

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni žele biti u centru pažnje i očigledno uživaju da svi gledaju i slušaju njih.

 

Lavovi su često najplemenitiji duše

 

To je nešto što igra veliku ulogu u vezi – oni su davatelji i žele da dele svoje materijalno vlasništvo s onima koje vole.

 

S druge strane, oni nisu rezervisani kada se radi o emocijama, oni se lako otvaraju, ali samo ako istinski veruju svojim partnerima.

 

Čuva tajne i veran je do groba: Na ovaj horoskopski znak uvek možete da se oslonite!

foto: Shutterstock

Oni su izuzetno lojalni ljudi

 

Sećate li se kad smo rekli da ne bi trebalo da se osećate zastrašujuće zbog njihovog divljeg duha i potrebe za pažnjom? Pa, to je razlog zašto su oni veoma lojalni i nikad ih nećete videti da varaju. Drže se svojih partnera, bez obzira na sve.

 

Vole pohvale

 

Već ste to pretpostavili, možemo se kladiti! Vole da im se kaže kako su pametni i lepi, vole biti pohvaljeni od strane svojih partnera i žele se osećati kao najvažnija stvar na svetu kada su sa svojim partnerima.

 

Lavovi su sigurni ljudi, ali to ne znači da oni ne mogu biti osetljivi

 

Njihovo samopouzdanje definitivno je među njihovim najboljim osobinama ličnosti. Čini se takođe da su vrlo teški i otporni, ali duboko u sebi, oni su mekani i osetljivi. Oni su emocionalna bića s jakim osećajima, pa ako želite uspešan odnos, pokušajte ih videti iz ove tačke gledišta.

 

Vrline horoskopskih znakova: Ovan pun samopouzdanja, Lav daje i šakom i kapom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...