Astro prognoza

Dnevni horoskop za 6. novembar: Lavove očekuje napredak!

Blizanci se osećaju odlično, Vage imaju emotivne dileme, Ribe imaju uspeha u traženju posla

Zanimljivosti
Autor:
Dnevni horoskop za 6. novembar: Lavove očekuje napredak!
Dnevni horoskop za 6. novembar, Foto: Adria Media TV

OVAN

Slušajte svoju intuiciju i možete da očekujete donošenje ispravnih odluka na poslovnom polju. Vreme je da odaberete svoj put i da se opredelite da li ste spremni za brak sa voljenom osobom ili ne. Povedite računa o organima vida.

BIK

Pojavile su vam se komplikacije koje niste očekivali i mogli da predvidite. Trebaće vam podrška saradnika. Pred vama je početak ljubavne veze koja može da bude stabilna i trajna na duže staze. Stres zbog posla vam škodi zdravlju.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neke manje komplikacije danas. Možete da očekujete jako dobru atmosferu i priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Odlično se osećate i zdravlje je dobro.

RAK

Možete da očekujete veoma važna dešavanja koja će vas dovesti do šanse za napredovanje na ovom planu. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava očekuje vas prilika da uđete u vezu. Manji bolovi u grlu su mogući.

Mesečni horoskop za novembar 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina!

Dnevni horoskop za 6. novembar
Dnevni horoskop za 6. novembarfoto: Shutterstock

LAV

Bićete zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili. Možete da očekujete napredovanje u bliskoj budućnosti. Osećate se dobro pored voljene osobe zadovoljni ste. Ako ste slobodni, povoljan je dan. Naglašen je pojačan apetit.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite planove koji su vam bili jako važni za posao. Na ljubavnom polju možete da se nadate pozitivnim preokretima u odnosu sa osobom koja vam se dopada. Hroničan umor vas prati.

VAGA

Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Sve protiče jako dobro. Imate neke emotivne dileme i nije vam lako da donesete konačnu odluku na ovom polju. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Nije preterano povoljan dan pa možete da očekujete da će vam se pojaviti neke kočnice na poslovnom planu. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoja osećanja. Problemi sa mišićima.

Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

Dnevni horoskop za 6. novembar
Dnevni horoskop za 6. novembarfoto: Shutterstock

STRELAC

Možete da očekujete uspeh kada je u pitanju poslovni projekat u koji ste uložili mnogo vremena i truda. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Počinjete da pravite planove. Zdravlje je sasvim dobro

JARAC

Možete da se nadate prilici da ostvarite značajniji pomak na poslovnom planu. Do izražaja dolazi vaš talenat. Iz vas isijava mnogo pozitivne energije, lako sklapate nova poznanstva i privlačite suprotni pol. Kolena su vam osetljiva.

VODOLIJA

Manje finansijske poteškoće su pred vama ali ćete na kraju uspeti da ih prevaziđete. Moguće je da ste skloni ljubomori i da zbog toga imate veće probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol i sve opijate.

RIBE

Povoljan je dan za za razgovor za novo radno mesto, ukoliko ste u potrazi za poslom. Voljena osoba vam pokazuje svoja iskrena osećanja i konačno govori sve ono što ste vi želeli da čujete. Mogući su problemi sa bubrezima.

Najlepša strana horoskopskih znakova: Bik je velikodušan, Ovan spontan, a evo ko je najšarmantniji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs