vEROVALI IL NE

Ana uči žene kako da nađu bogataša: Život u luksuzu je prioritet! (FOTO)

Svaka žene bi trebalo da ima izbor da li želi da radi ili samo da uživa u životu, kaže Ana

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / School Of Affluence

Ana Bej, 32-godišnjainstagram zvezda, nudi pouku ženama kako zavesti milijardere i otkriva kako svoj luksuzni životni stil održava uz pomoć muškaraca s kojima je bila.

Blogerka poznata pod nadimkom JetSetBabe, objasnila je da je, kako bi ušla u visoko društvo, prvo morala da transformiše svoj izgled, što uključuje i operaciju nosa, piše Daily Mail.

Ona kaže da "žene ne treba osuđivati" ako odluče da žive na račun svojih bogatih muževa te da ne voli reč "sponzoruša", ali priznaje da joj ne bi bilo drago da bude sa muškarcem koji nema novac.

Kad bogataši letuju u Dubaiju: Noć u ovom hotelu košta 4.500 evra!

"Ugodan život mi je prioritet", kaže Ana koja je trenutno u vezi s bankarom.

Ana trenutno vodi blog JetSetBabe, kao i onlajn kurs School Affluence u kojem podučava žene kako ući u visoko društvo i zavesti bogate muškarce.

U emisiji This Morning ispričala je da je postala ovisna o luksuznom životu nakon što je s 18 godina stigla u Italiju i upoznala svog prvog bogataša.

"Pokazao mi je kako se živi. Jednom kad probate život u luksuzu, teško se vratiti na staro. Uspela sam da nastavim živeti u luksuzu uz pomoć muškaraca s kojima sam bila", kaže ona. Beskrupulozni manipulatori: 10 razloga zašto svi mrze najbogatiju porodicu na svetu! (FOTO)

Priznaje da je morala promeniti izgled kako bi ušla u visoko društvo, a njena transformacija je uključivala i plastične operacije.

"Morate imati određen nivou ako želite ući u visoko društvo, a to obično znači da morate transformisati svoj izgled i ponašanje. Postoje nepisana pravila kojih se morate pridržavati. Ja sam morala izgubiti oko 15 kilograma, operisati nos i ugraditifilere u jagodice. Bogataši žele žene visokog kalibra. Moramo biti svesni da živimo u jako površnom svetu", kaže ona.

Smatra da u tome što dopušta muškarcima da je izdržavaju nema ništa loše.

"Žene bi trebalo da imaju izbor da li žele da rade ili ne. Ne mislim da bi žene u visokom društvu trebale biti prisiljene da rade niti da ih treba osuđivati ako odluče da ne rade", rekla je ona, ali dodala je da ženama koje podučava uvek savetuje da rade na svojoj nezavisnosti za slučaj da dođe do raskida veze.

Besramna sponzoruša: Ostavila dečka kada je saznala da vozi kopiju skupog automobila! (VIDEO)

"Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, steknu obrazovanje i radno iskustvo", kaže Ana i napominje kako je svesna da takav život nije za svakoga, ali da ona sama ne bi mogla živeti s nekim ko nema novca.

"Ne mislim da bih mogla biti s nekim ko nije bogat. Lagan život smatram jednako važnim kao ljubav", zaključila je ona.

Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs