Astro prognoza

Dnevni horoskop za 25. oktobar: Sreća se smeši!

Ovan iscrpljen, Lav pod stresom, Vaga zaljubljena, Škorpija puna energije, Riba na oprezu

Zanimljivosti
12:34h Autor:

OVAN

Važno je da se organizujete najbolje što možete jer ćete imati mnogo novih obaveza i promena danas. Potrebno je da pronađete način komunikacije koji ne podrazumeva svađu i viku. Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor.

BIK

Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti sa kojom ste imali veoma iskren i specifičan odnos. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Moguće je da neki tračevi kruže ali i da ne znate u šta da verujete. Očekuje vas faza koja nije preterano povoljna za vaš posao. Deluje vam da voljena osoba nije spremna da napravi korak dalje.. Potrudite se da se danas ne forsirate.

RAK

Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa inostranstvom kao i za pravljenje novih planova vezanih za putovanja. Pred vama je faza emotivnih izazova i oscilacija. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

dnevni horoskop za 25. oktobar 2018
dnevni horoskop za 25. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Mnogo toga ne ide onako kako ste očekivali. Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da vas preterano ograničava. Moguće je da ste pod stresom.

DEVICA

Očekuje vas važan razgovor za posao. Ukoluko ste bez posla, mogli biste konačno da rešite svoj status. Došlo je vreme da odlučite da li želite ozbiljniju vezu ili ne. Nećete još dugo moći da vrdate. Povedite računa o bubrezima.

VAGA

Imaćete dosta poslovnih obaveza pa je važno da svoje vreme pravilno raspodelite. Mogući su i problemi sa koncentracijom. Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i nema promena. Moguć je pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Imate mnogo slobodnog vremena ispred sebe. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti veoma rasterećeni. Ako ste slobodni otvara vam se šansa za jako lepu vezu. Puni ste energije! Pred vama je veoma pozitivan dan.

Horoskop otkriva: Ovi znakovi će imati najveću sreću u ljubavi tokom zime!

dnevni horoskop za 25. oktobar 2018
dnevni horoskop za 25. oktobar 2018foto: Profimedia

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete proširenje delatnosti ili poboljšanje i veći obim posla. Imate maksimalno poverenje u voljenu osobu sa kojom ste prošli kroz svašta. Pazite na ishranu.

JARAC

Očekuje vas prilika da sklopite važan dogovor koji će na duže staze u budućnosti obeležiti vašu karijeru. Na polju ljubavi nova poznanstva ostavljaju jak utisak na vas. Odjednom imate mnogo udvarača. Mogući su bolovi u grlu.

VODOLIJA

Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade tokom današnjeg dana. Iskoristite prilike koje su pred vama. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim. Povoljan period za mršavljenje je naglašen. Zdravlje ide na bolje.

RIBE

Moguće je da vas tokom današnjeg dana imate neki maler za vratom i da ništa ne ide kako ste očekivali. Moguće je da ćete imati neki nesporazum sa voljenom osobom. Skloni ste svađama. Budite oprezni danas.

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2018: Početak meseca će biti težak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs