Britansko istraživanje

Žene počinju da se pretvaraju u svoje majke od 31. godine

Nedavno britansko istraživanje pokazalo je da žene počinju da se pretvaraju u svoje majke kada napune 31 godinu, a da je glavna prekretnica rođenje prvog deteta
Zanimljivosti
09:15h Autor:

Anketa otkriva da žene u svom ponašanju i po svojim ukusima sve više liče na majke kada zakorače u četvrtu deceniju, a da je glavna prekretnica rođenje prvog deteta.

Više od polovine ispitanica reklo je da su prestale da se suprostavljaju svojim majkama i počele da ih oponašaju nakon tridesete. Čini se da je ključna godina za početak ovih promena 31.

Od 1.000 ispitanica koje su bile obuhvaćene istraživanjem 51 odsto navelo je majku kao ženu na koju se se najviše ugledale u životu. Na drugom mestu su sestre (18 odsto), na trećem bake (10 odsto), a na četvrtom drugarice (8 odsto). Više od trećine njih reklo je da su se najviše zbližile sa majkom nakon rođenja prvog deteta.

Da žene sve više liče na majke nakon 31. godine, pokazuje i podatak da tada počinju da uživaju u istim TV emisijama i serijama (24 odsto), da imaju isti hobi (16 odsto), da koriste iste izreke (15 odsto) i da ih privlači isti tip muškaraca (9 odsto).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...