Astro prognoze

Dnevni horoskop za 9. oktobar: Bikovima bi prijao odmor!

Blizanci da počnu da vežbaju, Lava prati sreća, Vaga da promeni navike, Vodolija pod stresom

Zanimljivosti
09:39h Autor:

OVAN Nemojte da ulazite u rizične poslove ili veća ulaganja danas jer možete imati mnogo štete kasnije. Zbunjeni ste i niste sigurni kako da protumačite signale koje vam voljena osoba šalje. Osetljivi zubi i desni.

BIK

Možete lako da napravite grešku pa bi bilo dobro da poradite na svojoj koncetraciji kako biste izbegli veće probleme. Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu ljubav, a ona vam se sada vraća. Danas će vam prijati odmor.

BLIZANCI

Pazite kakve odluke donosite i šta potpisujete danas. Mogli biste da napravite veće probleme nego što očekujete. Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao. Uskoro će nastupiti pozitivne promene kod vas. Pred vama je veoma zanimljiv period za polje ljubavi. Moguće je da ćete imati priliku za paralelnu vezu. Zdravlje je dobro.

Horoskop otkriva: Ovi znakovi će imati najveću sreću u ljubavi tokom zime!

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete pomoć oko posla koji vam je važan. Sreća bi mogla da vas prati danas, sve kreće po planu. Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje osetljivost i stidljivost. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

DEVICA

Možete da očekujete uspeh kada se radi o pokretanju novih poslovnih projekata. Povoljan vam je dan. Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Dolazi trenutak da nešto rešite. Potreban vam je unutrašnji mir.

VAGA

Pokušavate da pokrenete promene na poslovnom planu jer vidite da po starom više ne ide. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, biće potrebno da na neki način menjate svoje navike. Vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Moguće je da niste u kontaktu sa svojim saradnicima i da ne dolazite do ispravnih i tačnih informacija na ovom polju. Delujete hladno u komunikaciji sa voljenom osobom. Jetra vam je osetljiva i podložna problemima.

Šta nam donosi retrogradna Venera u Škorpiji do 16. novembra 2018: Emocije su na najjačem udaru!

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 9. oktobar 2018foto: Profimedia

STRELAC

Iskoristite šansu koja vam se ukazala. Moguće je da ćete na novom poslu proći mnogo bolje nego što očekujete. Povedite računa o ljubomori koja bi mogla u značajnoj meri da vam poremeti vezu. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

Opterećeni ste problemima i na neki način imate utisak da se sve urotilo protiv vas. Proćiće i ovaj loš dan. Moguće je da imate novu priliku za flert i vezu ali da niste spremni da preuzmete inicijativu. Pazite štitnu žlezdu.

VODOLIJA

Želite da postignete uspeh kada je u pitanju posao. Spremni ste da zapnete i da se trudite. Moguće je da ćete uspeti da pokažete voljenoj osobi svoje emocije i da ćete se ponovo u zbližiti sa njom. Problemi zbog stresa.

RIBE

Budite strpljivi i dajte svemu vremena. Na poslovnom planu ćete uskoro ostvariti napredak. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u partnera koji vas je nekoliko puta izdao. Manji problemi sa urinarnim putevima.

13 fatalnih kombinacija: Ovi horoskopski znakovi nikako ne idu zajedno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs