Astro prognoze

Dnevni horoskop za 10. oktobar: Ribe, čuvajte se lažnih obećanja!

Bik pred velikom dilemom, Rak melanholičan, Vaga rešava probleme, Škorpiji sve ide po planu, Jarac može da očekuje priliv novca

Zanimljivosti
11:14h Autor:

OVAN

Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije. Ukoliko ste se nadali nekoj isplati ona dolazi do vas. Obradovaćete se kada budete uvideli promene kod vašeg partnera. Puni ste energije i dobrog raspoloženja.

BIK

Nalazite se pred velikom dilemom. Od odluke koju donesete sada zavisi vaša poslovna budućnost. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom iz dana u dan postaju sve ozbiljniji. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Delujete nova naređenja na poslovnom planu. Moguće je da se na neki način morate podvrgnuti disciplini. Možete da očekujete lepo iznenađenje od strane osobe koju volite. Prijala bi vam fizička aktivnost.

RAK

Moguće je da imate neke probleme na poslu koje ne možete da rešite sasvim lako. Potreban vam je savet kolege ili prijatelja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu. Skloni ste melanholiji.

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Moguće je da vam se bliže poslovne promene. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali svađe sa voljenom osobom, sada je vreme da se pomirite. Psihosomatski problemi.

DEVICA

Moguće je da niste uspeli da završite poslove koji su vam bili povereni i da ste zbog toga pod većim pritiskom i stresom. Moguće je da će uskoro doći do novog poznanstva. Redovnije jedite i pazite na svoje navike.

VAGA

Možete da očekujete dobar dan za posao. Dileme i probleme koje imate ćete rešiti mnogo lakše nego što mislite. Moguće je da će se jedna osoba posebno istaći među ostalim udvaračima. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Sve što se tiče posla sada protiče sasvim u redu. Sve ide onako kako ste planirali i možete da očekujete uspeh. Konačno ste stavili tačku na ljubavnu vezu koja vam je duže vreme bila nesrećna. Prijala bi vam masaža.

Horoskop otkriva: Ovi znakovi će imati najveću sreću u ljubavi tokom zime!

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije na poslovnom planu danas, ali uz dovoljno smirenosti ćete ih rešiti. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, flert ide usporeno. Kolena su vam osetljiva.

JARAC

Očekuje vas poboljšanje finansijske stuacije. Povoljan je dan za pozajmicu ili kredit bilo koje vrste. I dalje mislite na osobu koja je u prošlosti na neki način slomila vaše srce. Imate puno energije u sebi.

VODOLIJA

Veoma ste sigurni u odluke koje ste doneli i nećete dopustiti da bilo ko meša svoje prste u vaš posao. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da vam postane veoma značajna. Zdravlje vam je jako dobro.

RIBE

Jedino čega sada treba da se čuvate jesu prevelika očekivanja i lažna obećanja koja bi neko mogao da vam da. Ljubav vam dolazi sasvim spontano. Nova osoba će se pojaviti u vašem društvu. Povećajte unos magnezijuma.

Horoskop otkriva sve muške mane u vezi: Ko je dobrica, a ko baksuz?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs