Pogledajte

Svako ima svoj srećan dan: Otkrijte koji je vaš i kako da ga najbolje iskoristite!

Da li ste se ikad pitali šta znače imena dana u nedelji? Da li ste znali da je, samim tim, svaki dan povoljan za izvesne radnje? Svaki dan je pod uticajem određene planete

Zanimljivosti 04.09.2018. - 10:54h Autor: superzena.b92.net
Foto: Shutterstock

Kalendari, merenje vremena i astrologija izmenili su se zajedno sa razvojem i napretkom zapadne kulture. Tradicionalna astrologija, nekada jako poštovana i korišćena, mnogo je zapostavljena i delom zaboravljena usled modernog okruženja i svakodnevnice.

 

Međutim, ona i dalje postoji i mi možemo da koristimo prednosti koje nam ona pruža i poboljšamo kvalitet svog života.

 

Da li ste se ikad pitali šta znače imena dana u nedelji? Da li ste znali da je, samim tim, svaki dan povoljan za izvesne radnje? Svaki dan je pod uticajem određene planete.

 

Od sada ne morate da se mučite razmišljajući na koji način da rasporedite svoje dane i kako da napravite dobar raspored svojih aktivnosti. Pogledajte koji dan u nedelji šta znači i za šta ga je najbolje iskoristiti.

 

Ponedeljak je Mesečev dan

 

Ovo je početak nedelje i dan kada smo uglavnom okruženi ljudima. Upravo zbog toga je ponedeljak povoljan za sklapanje društvenih i poslovnih kontakata, ali i za porodična i prijateljska okupljanja.

 

Mesec direktno upravlja emocionalnom životom svakog od nas, pa je ovog dana akcenat upravo na osećanjima. Ovaj pozitivan dan daje nam mogućnost da njima dobro upravljamo.

 

Zbog toga smo uglavnom ovog dana prepuni pozitivne energije i samopouzdanja.

 

Znaju šta žele: Pripadnice ova 3 horoskopska znaka vrlo često uplaše muškarce svojim stavom!

foto: Shutterstock

Utorak je dan Marsa

 

Rešavanje teških zadataka, nesavladivih prepreka, tvrdoglavih problema i svega što vas muči upravo treba ostaviti za utorak, zbog Marsa koji nam daje snagu za to.

 

Utorkom, međutim, treba izbegavati rasprave bilo koje vrste, jer je svađalački Mars spreman na sve.

 

Sreda je dan kojim vlada Merkur

 

Samim tim, to je dan kada nam najbolje od ruke ide mentalni rad. Učenje, proučavanje, studiranje, pisanje, čitanje… sve mentalne aktivnosti bi ovog Merkurovog dana trebalo da vam idu od ruke.

 

Dan je takođe vrlo povoljan za komunikaciju bilo koje vrste: telefon, internet, ili sastanci uživo. Ovog dana smo svi bistriji i pametniji nego inače.

 

Veliki finansijski horoskop za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

foto: Shutterstock

Četvrtak je dan planete Jupiter

 

Ovaj dan iskoristite tako što ćete se suočiti sa velikim stvarima, problemima i ljudskim sudbinama. Jupiter je, kao što je poznato, planeta sreće i optimizma, pa je iskoristite za neizvesne i nesigurne stvari. Juputer će sigurno biti uz vas.

 

Petak je dan šarmantne Venere

 

Radna nedelja se završava i počinje vikend za većinu ljudi. U toku dana uživajte u izobilju finih manira, osmeha i harmonije koje donosi ovaj divan dan.

 

Pored toga, već je poznato da je Venera planeta ljubavi, pa su sve vrste romantičih susreta, ljubavnih odnosa, strastvenih momenata, najbolji i najpovoljniji upravo na ovaj dan.

 

Subota je dan kojim vlada Saturn

 

Saturn je planeta discipline, odgovornosti i organizacije, koja otežava stvari i čini da one izmiču kontroli.

 

Zato ovog dana usporite, obratite pažnju na detalje i provedite vreme sa starijim ljudima koji vam mogu dati mudre i korisne savete.

 

Nedelja je dan Sunca

 

Ovaj dan je, kao što je svima poznato, povoljan za odmor i opuštanje. Pored toga, ovo je dan posvećen plemenitim aktivnostima, kada je dobro pokazati ljubaznost i biti darežljiv prema ljudima.

 

Postanite bolja osoba, jer Sunce želi da tako bude.

 

Astro upozorenje: Za ova 3 horoskopska znaka septembar 2018. će biti najteži mesec!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs