Samo prirodno

Traže se plesačice bez silikona za karneval u Riu

Jedna od najstarijih škola sambe u Rio de Žaneiru želi da angažuje 20 plesačica bez implanata koje će se nadmetati za titulu šampiona karnevala
Zanimljivosti
12:24h Autor:
Traže se plesačice bez silikona za karneval u Riu
Foto: AP

Dva meseca pre početka čuvenog karnevala u Rio de Žaneiru, jedna škola sambe saopštila je da traži plesačice sa prirodnim grudima bez silikonskih implanta i da će im zauzvrat obezbediti besplatan kostim. Škola želi da angažuje 20 plesačica sa lepim i prirodnim grudima i to bez obzira na veličinu.

U ovoj tropskoj zemlji, žene često pribegavaju plastičnoj hirurgiji kako bi svoje telo dovele do savršenstva. Brazil je sa više od 800.000 estetskih operacija godišnje odmah iza Sjedinjenih Američkih Država po broju ovih zahvata, a među njima najčešći su liposukcija, povećanje grudi, podizanje zadnjice i uklanjanje viška sala sa stomaka.

Veliki broj lepotica koje se mogu videti tokom karnevala podvrgle su se nekoj od pomenutih operacija.

Brazilski vebsajt G1 ističe da će 20 plesačica koje će Mosidade, jedna od najstarijih škola sambe u Riu, angažovati dobiti besplatni kostim za karneval, čija vrednost ove godine iznosi od 211 do 504 dolara.

Prema pisanju ovog sajta, plesačice sa prirodnim grudima će imati čast da vode paradu za školu Mosidade koja će na karnevalu učestvovati sa još 11 škola sambe. Uloga plesačica smatra se ključnim za osvajanje titule šampiona karnevala, budući da one ostavljaju prvi utisak na žiri i 70.000 posetilaca Sambadroma.

Naredni karneval će trajati od 28. februara do 4. marta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs