Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Strelca: Napredujete na poslu, ali pazite na zdravlje!

Protok novca biće zaustavljen ovog meseca zbog nepovoljnih planetarnih aspekata

Zanimljivosti 26.06.2018. - 13:40h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Horoskop za jul predviđa da ćete biti veoma motivisani da ostvarite svoje profesionalne ambicije. Vaše društvene sposobnosti i saradnja će igrati značajnu ulogu u dolasku do cilja. Pustite svari da idu svojim tokom umesto da se trudite da ih usmerite. Očekuje vas dobro zdravlje, ali i prepreke u vezama i finansijama.

 

Posao: Horoskop vam predviđa napredak u polju karijere. Nastavite da se trudite i vaši rezultati sigurno neće proći neopaženo i nenagrađeno.

 

Novac: Protok novca biće zaustavljen ovog meseca zbog nepovoljnih planetarnih aspekata. Finansijska situacija vašeg partnera biće odlična, tako da možete da očekujete podršku sa te strane.

 

Ljubav: Slobodni Strelčevi će lako ući u novu vezu. Naglasak će biti na zabavi, dok ozbiljna romansa nije u planu. Veza zauzetih Strelčeva će biti stresna nakon 11. jula, nakon čega će uslediti harmonija.

 

Zdravlje: Zdravlje će biti slabije tokom meseca, nakon čega sledi poboljšanje. Briga o telu je prioritet, a umerena seksualna aktivnost je neophodna za zdravlje. Kako biste poboljšali emocionalno stanje, održavajte dobre odnose sa porodicom i prijateljima.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...