Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Jarca: Jedan od najtežih perioda u vašem životu!

Situacija sa zdravljem, finansijama i brakom će biti teška

Zanimljivosti
Autor:
Jul 2018, mesečni horoskop za Jarca: Jedan od najtežih perioda u vašem životu!
Foto: Shutterstock

Bićete nemilosrdni u dobijanju onoga što želite. Porodični interesi će biti u fokusu, a uspeh u karijeri će biti zbog njih. Vaše interesovanje biće usmereno na društveni život, filantoriju, duhovnost, ljubav i zdravlje. Jul je odličan mesec za profesionalni život. Situacija sa zdravljem, finansijama i brakom će biti teška. Posao: Pažnja vam je usmerena na porodicu, zbog toga ćete rado pomagati drugim članovima. Napredak u karijeri će vam doneti poboljšanje odnosa u porodici nakon 23. jula.

Novac: Zarada može da bude manja ovog meseca. Možda upadnete u finansijsku krizu i tada ćete morati da tražite izlaz iz nje. Sve važnije nabavke i investicije zahtevaju detaljan plan, ali i odlaganje ukoliko nisu neophodne. Vaš partner bi mogao da dobije veću zaradu i podrži vas. Uz pomoć vaših odličnih veština poboljšaćete finsansije.

Ljubav: Očekuje vas blažen i dinamičan ljubavni život. Slobodni Jarčevi će imati mnoštvo prilika za ulazak u novu vezu. Bićete veoma osećajni. Nakon 15. jula pomračenje može uticati na to da počnete da preispitujete svoj brak. U zavisnosti od jačine vašeg osnosa, uspećete da izađete iz krize. U dobrim brakovima može biti vesti o trudnoći.

Zdravlje: Mogući zdravstveni problemi do 23. jula, pa će vam biti potrebno više opuštanja. Emocionalno zdravlje će igrati veliku ulogu u vašem blagostanju. Postojeći zdravstveni problemi će nestati ukoliko verujte u sebe.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs