Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Lava: Malo rada, puno novca i luksuza!

Uživajte, jul je apsolutno vaš mesec

Zanimljivosti 26.06.2018. - 13:32h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Umesto karijeri, u julu ćete svu svoju pažnju i vreme posvetiti porodici i jačanju vaše emocionalne snage. Poznati karakter Lava težiće zabavi i zadovoljstvu, a karijeru ćete ostaviti po strani. Sve probleme ćete rešavati svojim šarmom i bićete prezadovoljni zbog toga.

 

Posao: Na ovom polju vas čeka dosta izazova. U vašem radnom okruženju biće dosta promena, koje vam neće lako pasti, dok će Lavovi na visokim pozicijama imati problema sa zaposlenima.

 

Novac: Zvezde vam za jul, vaš mesec, predviđaju veći finansijski prosperitet. Novac će doći iz neočekivanog izvora i nećete morati da ulažete previše truda da biste ga zaradili. Sa druge strane, trošićete ga veoma brzo i lako na lična zadovoljstva i luksuzne poklone za najdraže.

 

Ljubav: Zauzeti Lavovi konačno će rešiti sve nesuglasice i probleme s partnerom. Red je došao na harmoniju i uživanje, a moguće je i kraće zajedničko putovanje. Slobodni Lavovi privlačiće suprotni pol poput magneta, pa im neće biti teško da započnu novu ljubavnu vezu. U moru novih prijatelja i poznanika, jedna osoba suprotnog pola će se posebno istaći.

 

Zdravlje: Situacije je dobra, a nakon 23. jula postaje još bolja. Ipak, morali biste striktnije da se držite plana vežbanja i ishrane.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...