Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Devicu: Konflikti na sve strane, i u ljubavi i na poslu!

Bićete skloni iracionalnom trošenju i nesigurnim ulaganjima, zbog čega biste mogli da ispaštate do kraja godine

Zanimljivosti
Autor:
Jul 2018, mesečni horoskop za Devicu: Konflikti na sve strane, i u ljubavi i na poslu!
Foto: Shutterstock

Sloboda i lična zadovoljstva će vam biti na prvom mestu, a to vas može koštati lepih odnosa sa osobama do kojih vam je zaista stalo. Baš zbog takvog stava, tokom jula ćete naići na mnoštvo prepreka.

Posao: Bićete u stanju da prevaziđete izazove na poslu i ostvarite neke davno zacrtane ciljeve. Od 11. jula pazite kako se ophodite prema kolegama - vaše ponašanje i gledanje s visine može da izazove brojne konflikte, tračeve i probleme.

Novac: Zahvaljujući dobroj intuiciji, uspećete da popravite finansijsku situaciju. Ali, pripazite - bićete skloni iracionalnom trošenju i nesigurnim ulaganjima, zbog čega biste mogli da ispaštate do kraja godine.

Ljubav: Mnogo stresa biće i na polju ljubavi. Nedovršeni razgovori i nepotrebne svađe mogu da dovedu do raskida dugogodišnjih veza ili čak razvoda braka. Težak mesec je i pred slobodnim Devicama - nije vreme ni za početak nove veze.

Zdravlje: Što se tiče kuće zdravlja, možete da budete mirni. Osećaćete se odlično i uspećete da izdržite sav stres koji će dolaziti sa svih strana. Ipak, povedite računa o pravilnoj ishrani i redovnom opuštanju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs