Smanjimo ceh

Očisite karmu i ništa više neće ići naopako: Rituali koji će pomoći da vam krene u životu, ljubavi i odnosu sa drugim ljudima!

Kako seješ, tako i žanješ

Zanimljivosti 09.06.2018. - 13:02h Autor: magicnazona.rs
Foto: Shutterstock

Nema osobe koja nije svesno ili nesvesno nekad nekog povredila i takve greške idu na teret naše duše. Međutim, određenim ritualima, možemo da anuliramo neke negativnosti i na taj način "smanjimo ceh".

 

Verovatno ste primetili da, kada stvari pođu naopako, većina ljudi objašnjava to rečima: "Sve se dešava s razlogom jer je u pitanju karma." Međutim, većina osoba i ne zna šta to zapravo znači. Kako onda protumačiti ovu izjavu?

 

Pogotovo što je "karma" sastavni deo hinduističkog i budističkog učenja, koje se toliko razlikuje od hrišćanstva i zapadnog sveta. Karma, prema istočnjačkom učenju, predstavlja put koji duša mora da pređe da bi u ovoj inkarnaciji (životu), nešto naučila ili "obavila" ono što nije u prethodnom. Jednostavije tumačenje glasilo bi: "Kako seješ, tako i žanješ", jer suština karme jeste uzročno-posledična veza.

 

Opšti princip čišćenja karme

 

Reč karma prevedno sa sanskrita označava akciju. Ona govori o zakonu uzroka i posledice, odnosno uticaju određene akcije na buduća zbivanja. Pojam karme dosta je širok i sadrži mnoge modele, principe i zakonitosti, ali svi oni imaju zajednički sadržitelj zasnovan na principu akcije i reakcije. Kako zakon karme predstavlja univerzalan kosmički princip, tako je inteligentno pridržavati ga se jer sve što od sebe odašiljemo u obliku misli, emocija i konkretnih postupaka vraća nam se na isti način. Ako nešto ukrademo, i nama će biti ukradeno, ukoliko fizički zlostavljamo druge i nas će jednog dana neko fizički zlostavljati, ako lažemo, i nas će neko obmanjivati, kad emotivno povređujemo druge, to ćemo osetiti i na sopstvenoj koži, u slučaju da smo ubili nekog u jednom od prethodnog života i sami ćemo postati žrtva ubice.

 

Velike promene do 28. juna: Spremite se! Evo šta mlad Mesec u Blizancima donosi svakom znaku!

foto: Shutterstock

S druge strane, ukoliko činimo dobra dela, dobrim će nam se i vratiti. Dakle, zakon karme je dvosmeran. On ne obuhvata samo naš odnos prema drugima, nego i prema sebi i sopstvenom duhovnom razvoju. Takođe, kao karmički zadatak može da nas zadesi da isplaćujemo dugove naših predaka ili roditelja. Naravno, niko od nas ne može da zna šta su učinili preci, ali i te kako oseti ako mu u životu ne ide sve kako treba.

 

Ljubavne veze

 

Ukoliko nemate sreće u ljubavi, karma može da bude jedan od uzroka toga. Određenim ritualima možete uticati na takvu sudbinu i na neki način očistiti karmu. Uzmite sopstvenu sliku gde na kojoj se vidi cela figura. Uspite u lavor 1,5 l izvorske vode i dodajte tri kovanice: u zlatnoj, srebrnoj i bronzanoj boji. Zapalite belu sveću. Stanite bosim nogama u lavor, u levoj ruci držite sliku, a u denoj zapaljeno drvce šibice. Zapalite sliku, ali pažljivo da se ne opečete, a potom spaljenu hartiju u lavor s vodom. Dok palite sliku, treba da izgovorite sledeću bajalicu: "Ljubav poput plamena gori. Oduvek sam želo/želela da volim. Neka mi plamen očisti karmu neka moja sudbina zasvetli. Čišćenje, karma, ljubav! Neka bude. Amin!" Ovu bajalicu treba triput izgovoriti i svaki pu stati nogom na drugi novčić. To treba da izvedete zatvorenih očiju.

 

Kako da vratite voljenu osobu: Čuveni ruski mistik ima tehniku za povratak stare ljubavi!

foto: Shutterstock

Odnos s drugim ljudima

 

Za ovaj ritual savrešeno može da vam posluži fiksni ili mobilni telefon. Kredom nacrtajte krug na podu. Stavite u njega belu sveću i zapalite je. Potom u krug stavite telefon. Neka odstoji tako petanest minuta. Potom pozovite osobu s kojom želite da izgladite odnose. Pre nego što osoba podigne slušalicu, potrebno je da tri puta izgovorite u sebi molitvu "Oče naš". Čak i ako se ta osoba u međuvremenu javi, ne smete da pustite glas dok ne izgovorite molitve. Tek nakon toga možete da je pozdravite i započnete razgovor. Ovaj ritual obavezno treba ponoviti nakon sedam dana i zauvek ćete biti u dobrim odnosima s tom osobom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...