Astro prognoze

Jun 2018, mesečni horoskop za Devicu: Uspećete da prevaziđete svaki problem koji se pojavi!

Slobodne Device mogle bi da upoznaju ljubav svog života

Zanimljivosti
Autor:
Jun 2018, mesečni horoskop za Devicu: Uspećete da prevaziđete svaki problem koji se pojavi!
Foto: Shutterstock

Devicama će se od juna sve do septembra Jupiter zadržati u Suncu, što će osobama rođenim u ovom znaku otvoriti brojne perspektive, ali i doneti ogromnu energiju, koju ćete morati nekako da obuzdate i da pronađete svoj balans, kako biste ostali staloženi i iskoristili je na pravi način.

Nije tajna da je Devica uprkos tome što izgleda nedodirljivo jedan od najosetljivijih znakova zodijaka, što napominjemo jer će u predstojećem periodu ta njihova osetljivost biti posebno naglašena. Devica će u junu morati da odgovori na brojne izazove - pred nju će se postaviti ne tako mala očekivanja na poslu, mogući su problemi sa partnerom na privatnom planu, kao i zamršeni porodični odnosi, ali i finansijski problemi. U čemu se onda ogledaju pomenute perspektive kada je ovaj znak u pitanju? U tome što će Device imati snage da to sve prevaziđu.

Ljubav: U junu vam takođe stoji jedno bitno poznanstvo, možda i karmičko – pa bi slobodne Device mogle da upoznaju ljubav svog života. One koje su u vezi ili braku će morati konačno da pretresu sve one stvari koje im smetaju u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi sa respiratornim putevima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs