Astro prognoze

Jun 2018, mesečni horoskop za Bika: Čekaju vas brojni preokreti!

Dramatična situacija je i na ljubavnom planu

Zanimljivosti 25.05.2018. - 15:16h Autor: luftika.rs
Foto: Shutterstock

Posao: Za sve rođene u znaku Bika predstoji mesec u kom su mogući značajni događaji i brojni preokreti. Naime, Sunce, Merkur, Venera, Mars i Saturn će se naći u vaše prve tri kuće, što znači da je konačno došlo vreme da pretresete svoj identitet.


To znači da konačno treba da budete iskreni prema sebi – da li ste zadovoljni svojim životom, koji su vam prioriteti, da li ste zadovoljni poslom kojim se bavite. I, što je najvažnije, da li dajete sve od sebe kako na poslovnom planu, tako i po pitanju porodičnih odnosa.

 

Ono što je dobro jeste da će svi odgovori do kojih ćete doći za vas značiti važan preokret i konačno jasno kristalisan cilj ka kojem ćete početi da težite, a rešiće vas stresa i osećaja neizvesnosti, jer ste imali utisak da tumarate po mraku. Jun je mesec kada ćete konačno izaći iz svoje komfor-zone!


Ljubav: Dramatično će biti i na ljubavnom planu - sa partnerom ćete konačno definisati šta je to što želite. Slobodni Bikovi mogu da se nadaju zanimljivom poznanstvu u drugoj polovini meseca.

 

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, zvezde poručuju da je vreme da se fizički aktivirate.

 

Afrički horoskop otkriva vaš karakter i budućnost: Saznaj koji si znak!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...