Astro prognoze

Jun 2018, mesečni horoskop za Raka: Smeši vam se uspeh na poslu i nova romansa!

Ključan će biti period oko 23. juna, jer će tad biti prisutan uticaj Marsa

Zanimljivosti
Autor:
Jun 2018, mesečni horoskop za Raka: Smeši vam se uspeh na poslu i nova romansa!
Foto: Shutterstock

Posao: U junu će kod osoba rođenih u ovom znaku biti dominantan Saturn, što znači da je vreme za osamljivanje i za introspekciju – Rakovima predstoji težak zadatak da konačno utvrde šta je ono što žele od života. Tačnije, od toga koliko budete sposobni da oslušnete sebe, svoje želje, potrebe, kao i da postanete svesni svojih mana i nedostataka – od toga zavisi i kakva će vam biti druga polovina godine.

Dakle, sada je vreme da definišete ciljeve i prioritete, kojima ćete potom težiti do kraja 2018, a ukoliko to ne učinite, onda ćete sami biti krivi što ćete kasnije morati da se suočavate sa osećanjem nezadovoljstva.

Ključan će biti period oko 23. juna, jer će tad biti prisutan uticaj Marsa, što će na vas delovati pozitivno i dati vam stvaralačku energiju i motivaciju da se konačno fokusirate na sebe, svoje ciljeve i prave stvari. Ovaj period u mesecu obavezno rezervišite samo za sebe i ne dozvolite da vam se pažnja raspline na sto strana.

Ljubav: Jun će vam biti naklonjen i privatno i poslovno, plus vam se smeši neka romansa, samo je bitno da ne propuštate šanse, i da se ne plašite da izađete iz svog oklopa.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs